reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczorową porą, Oliwka już śpi ja już po kolacji zasiadłam przed kompem na chwilkę, bo mąż pewnie będzie okupował za chwilę kompa a ja się oddam Redsowi :-) Popołudnie minęło spokojnie, drzemka Oliwki a potem poszłyśmy na huśtawki i tak ją wybujałam że już miała odlecieć, źrenice jak główka od szpilki więc ja ją bach z hustwki i do wózka poszłyśmy do sklepu, ożywiła się gadała jak najęta jajajajajajaja teraz tylko o jajach nawijka. Widzę, że niewiele postów napisałyście dlatego też nie będę mieć problemów z nadrobieniem :-)

Kroma dla pocieszenia ja też mam chyba A, fatalnie... też muszę jakieś nowe push up zakupić.
Ida ja ile razy w dzień położe młodą w łóżeczku to jest ryk, a jak leży na moim tapczanie to szybciej zaśnie. Wiem że jest umęczona i wówczas wtedy ją kładę, ale w łóżeczku w dzień spać mi nie chce za cholerę. Głaszczę ją przy usypianiu po nosku, też mruczy jakby do snu, a klepania jeszcze nie stosowałam, jak to co stosuję przestanie działać to może wypróbuję :-) Na niektóre bobaski klepanko działa, więc i na Twoją też :-) Zazdraszczam platformy, u Nas takowej nie ma :-(
Mała_mi ja chcę ale kasy niet....i trzymam kciuki żeby bez gorączki już było.
Rysia moja to straszna złośnica, jak jest nie po jej myśli to takie złości że szok, nie sądziłam że w takim "wieku" dziecko może okazać w ten sposób swoje niezadowolenie... krzyk, pisk, rzucanie się, podrzucanie tyłkiem...

Ostatnia edycja:
reklama
IDA: a Tobie to chyba taka platforma nie jest potrzebna? :P poza tym u nas też klepanie po dupce odchodzi jak Alutek nie chce zasnąć. I to ręka D. musi klepać, bo moja powoduje jeszcze większy alarm na pokładzie :rofl2:
oj, potzrebna, nie wiesz co rzeczesz, kobieto:-D:-D:-Da z ręką klepiącą u nas jest "identyko":wściekła/y:
cyborg w końcu usnął a ja jestem padnięta...tak czasami sobie myślę że chętnie włożyłabym sobie do brzucha Miłosza choć na tydzień (żeby mu tam oczywiście było dobrze tak jak wcześniej;-))a ja w tym czasie zadbałabym o swoje przyjemności (sen,oglądanie filmów,czytanie gazet itp). Nie wiem jak wasze terrorystki/terroryści ale wydaje mi się że mój syncio mógłby spokojnie wykończyć krzykiem pół miasta:tak:w ogóle rośnie mi megaaa buntownik...jeśli się trochę nie zmieni to ja już się boję jak dam sobie z nim radę później:szok:
hehe, dobry patent!!! tylko ze ja bym Miśkę włożyła na ten tydzień do mężusiowego brzucha:-pa co? niech poczuje jak to fajnie:rofl2:

a co tu taka cisza?????????!!!!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!!!!!!
melduję ze młoda obaliła właśnie 220ml 4mm+4kaszki!!!!!!!!!!!!
mąż ma jakąś umowę do przygotowania na laptopie wiec mogłabym się tu z wami posocjalizować, ale pewnie wyczułyście zołzy pismo nosem i zwiałyscie:crazy:

o kurcze. jakie pustki.... Aga w końcu zasnęła. nie wiem ostatnio upadła na buźkę jak dała nura na brzuch i teraz dzisiaj 2 razy zaczęła płakać bez powodu. dziwne... ale nie ma na głowie nawet śladu po upadku nawet skóry czerwonej więc chyba niemożliwe żeby sobie coś zrobiła i teraz z tego powodu płakała? nie wiem co jej się dziś stało z tym płaczem i to jeszcze takie wielkie łzy jej leciały, wzięłam ją na ręce i za chwilę jej przeszło ale wystraszyłam się ja nie wiem bo ona rzadko płacze tak naprawdę że aż jej łzy lecą

Mamaagusi raczej nie z powodu upadku, może tak po prostu coś jej nie spasowało? może coś zabolało? trudno przewidzieć czasem dlaczego nasz pupilek płacze i to spazmatycznie..., ważne że przeszło i jest już dobrze :-)

dobranocka dżizas to daj trochę tego biustu plizzzzz. Pomogę w noszeniu brzucha , a co tam.... byle bym znow mogła poczuć sie kobietą:-D.
Ja to w b chodzę i to jeszcze takim push-upie coby wyglądało ,ze cos tam mam.
No nie fair to jest:baffled:.

Zdróweczka !!!!
oddam cycki za darmo + staniki gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bierz wszystko! ja moge miec nawet miseczke A!:)
dorisku, ciesz się synciem ciesz!!! to akurat mozemy wybaczyć:tak::-)a czy ja mam te kg w biuscie, hmmm, tu bym się kłóciła,bo staniki sprzed ciaży to teraz na cyckach jak wiadra wygladqają... a taka byłam kiedys dumna z biustu... muszę wybrać sie na polowanie jakichś nowych zwisotrzymaczy...

a tego że mnie pocieszyć trza to nikt już nie widzi!!! tylko jak coś polewnego napiszę to jest odzew...:-(
no bo tak to jest ze jak wredota cos napisze powalajacego to kazda leje:))
CASS- ja tej baby nei zjechalam tylko o niej tak tu napisalam jesli dobrze zrozumialas. wiadomo ze kazdy z nas wybiera najlepsza oferte ale z drugiej strony male dziecko to nie zabawka i po prostu poczulam sie zostawiona na lodzie tymbardziej ze moja mama pracuje a tesciowa w tym czasie nie moze sobie pozwolic nap rzebywanie u nas od poniedzialku do piatku.

a tak to popoludnie na cpacerku. a zanim poszlam na spacerek to mloda zaczela odstawiac jaja przy obiadku- juz testowala moja mame przedwczoraj(az plakac sie mamie zachcialo) i dopiero jak warknelam ostrzegawczo i powiedzialam ze nie bede sie bawic z nia to radosnie wszystko wmlocila.dzisiaj moja kolej byla na kapryski w polowie jedzenia i powiedzialam ze nie ide na spacerek jak nie zje to tez od razu sie zabrala za papu. za to wylewke mialam bo ona jak juz pojadla to ja wzielam sobie jogurt naturalny, ona siedziala na foteliku, patrzy na mnie co ja wcinam i pokazuje mi "yyy yy yy" ze ona tez chce. ten jogurt dosc kwasnawy ale skoro dziecko chcialo...dalam na czubek lyzeczki -posmakowala i az sie otrzepala:))))))) mialam zlewke:))) myslalam ze juz nie bedzie chciala a ona za chwile buzie otwiera i znowu swoje yy yy yy. to znowu dalam. zas ja otrzepalo:))))) i znowu to samo:)) chyba z polowe jogurtu mi zjadla za to pod wieczor zrobila taaaka kupe ze smierdzialo ze prawie zemdlalam jak otworzylam pieluche:)))))))

a podczas spaceru moje dziecko zamiast se drzemke uciac to nogami tak wywijalo ze ludzie brechtali na ulicy:)))

oddam cycki za darmo + staniki gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bierz wszystko! ja moge miec nawet miseczke A!:)
nie wiesz co mówisz [piszesz] kobieto:))) ja wolę Twoje cycowe gabaryty niz swoje kurduple :D :D :D
co do jedzenia to moja zawsze ma takie fochy z tym, że ja daję sobie siana wtedy i stwierdzam, że jak nie to nie :rofl2: najwyżej potem na głodniaka po dworze chodzi;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry