Hm...aż wstyd pisać,która jest godzina,więc spuśćmy na to litościwie zasłonę milczenia...nie jest dobrze,oj,nieee

Makuc,Rysia...wy sie dobrze zastanówcie,czy naprawdę chcecie swoje dzieci do grona terrorystów zapisac...o co kaman????Przecież chyba nie zęby???!!!Dwa na dole są,teraz powinna być chwila spokoju...Eeee....a te skoki to kiedy sie nam znów zaczynają?Jak nie urok,to...no,właśnie...

.
Ida,a propos tego katolickiego gimnazjum z internatem,co to Inka z Isią tam maja być posłane,to

-po pierwsze- gimnazjum to już duuużo za późno,trzeba zacząć od zerówki,wtedy jest jeszcze szansa,że dzieci sie nie zorientują,o co kaman,po drugie,mój M. kiedyś mi opowiadał,jak to z bratem obóz wędrowny dla dziewczyn z katolickiego liceum prowadził...heh...powiem tylko,że wspominał to z rozmarzeniem...

.
A oto nagroda pocieszenia w konkursie sportowym- bo,przyznaje,słowo "puma " też czasem pada,ale akurat nie wtedy

;-)

W ogóle to moje dziecko ma "fazy lingwistyczne",pewnie Wasze tak samo

- jednego dnia "na topie" same bezdźwięczne "ppp","fff","bbbb",innego plucie i "pierdzenie"buzia,jeszcze innego zlepki sylab( co jest najzabawniejsze,bo zawsze coś śmiesznego jej wyjdzie- ostatnio na spacerze mi krzyczała "Edit"

).A "mama" wciąż tylko,jak płacze...:-(
Dziulka,no,to kaszannna...

:-(.Ale życze,żeby jednak superniania sie znalazła i praca fajniejsza,ofkooz.Don't panic- jeszcze jest czas

.Wierzę,że jakoś sie Wam ułoży- musi

.A jeszcze tak sobie pomyślałam,że może nie skreślaj tak od razu osób,które są młode i bez doświadczenia- bo plus jest taki,że taka młoda ma więcej sił i energii do zabawy z dzieckiem i zajmowania sie nim cały dzień,no i nie ma jakichś swoich starych nawyków,które niekoniecznie muszą Wam pasować- młoda niania łatwiej zaakceptuje Wasze sugestie w kwestiach wychowania,jedzenia czy ubierania dziecka,szybciej załapie,o co Wam chodzi,a te "stare wyżeraczki" to "wiedzą swoje" najlepiej i bywaja uparte jak osły...

Może lepiej znaleźć właśnie młodą dziewczynę,co będzie miała tylko Leane do opieki i będzie mogła się skupić tylko na niej- dziecko na tym najlepiej skorzysta

- widzę po córce brata,która nie mogła iść do żłoba ze względu na alergię- jak ta niania jest tylko dla niej,bawi sie z nią i rozmawia cały czas i dziecko tak slicznie sie rozwija,że tylko się cieszyc

.I dzięki wielkie za zaproszenie

:-)

.
Mamaagusi,ja mysle,że ten płacz u Agi,to może dlatego,że właśnie przypomniał jej się upadek i zwyczajnie sie bała- na pewno nic jej nie jest

.
Dobranocka,Daaa,Mała Mi- zdrówka dla dzieciaczków (i dla Ciebie,Dobranocka,też,ofkors:***)
Daaa,dasz radę- trzymam kciuki

:-).
Sariska,nie napisałam wtedy od razu,bo terrorystka nie dała,ale fajnie,że spotkałyście się z
sheeney.Szkoda tylko,że czekać na fotki musimy do jej powrotu na BB;-).Eeech...zazdraszczam wciąż tego Krakowa....
Urodzinki dzis mają
Franek
Pawcio
Lolisza,Onesmile- wszystkiego,co najlepsze dla Was i dzieciaczków:-):-)
.