reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

Happy na pewno na nudę narzekać nie mogę :-) jak zęby to trójeczki, góra nie drgnie...
Dokładnie nie przewidzisz, każdego dnia potrafi Cię zaskoczyć... :-)
Kasia33 tabletki dobrze dobrane nie powinny mieć wpływu na wagę, z tymi zabawkami to fakt i oczopląsu też można dostać bo wybór mega a kasy.... każda mama by chciała by jej dziecko miało wszystko, ale nie wszystko można mieć.
Mamaagusi gratuluję pierwszego słowa "mama" :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Happy ty to biedna z tym wstawaniem jesteś. ja to ci naprawdę współczuję..

ooo jaaaa. jestem w 7 niebie dosłownie:))))) Liśka spała całe 6h pod rząd :laugh2::laugh2::laugh2:

*pochawaliłam się to teraz spadywuje Was nadrabiać ;-)
no to pogratulować :-)

Lolisza,Onesmile GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-)

Agusia mówi mama od wczoraj!!!!!! nawet nie wiecie jak się cieszę:-) idziemy na zakupy teraz bo się owoce skończyły i kaszki:-)

Czarodziejka,może to i lepiej dla naszych dzieci,że nie mamy kasy jak lodu,bo bysmy je,biedne,zasypały tymi prezentami,a tak to wszystko przemyślane i z sercem wybrane:-)
i to wydrukuję i na scianie powieszem:-D
na szybko bo młoda na kocy miauczy...
w nocy masakra, pobudki co 15 minut, dentinox nie zadziałał, tatusia klepanie, jakw idać, na krótko. w końcu ja wstałam i zapaliłam lampkęi chyba to ja troszke rozbudziło, bo jak "uciekła" od światła na boczek i zasnęła to spała do rana... ale chyba wracaja pobudki o 1 i o 5... juz druga noc taka...ale pospać dała do 8:15 wiec nie jest źle;-)

witam z rańca:-)
jestem dzisiaj nie wyspana...moje dziecie tak jak kilka miesięcy temu budzi się w nocy i nie śpi przez kilka godz (dzisiaj tak było od 2 do 5):wściekła/y::wściekła/y:a więc beti nie jesteś sama z tym wstawaniem w środku nocy (pewnie nasi terroryści wtedy się komunikują):tak:a teraz bawi się w łóżeczku chociaż już słyszę jego głośne niezadowolenie że się tam znajduje:szok:

Maga,Onesmile, Lolisza WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI PAWŁA I FRANKA W DNIU ICH ŚWIĘTA:-)
Mamaagusi gratki dla Agi nowej umiejętności mówienia "mama":-)
Makuc zazdraszczam tych 6 godzin snu ciągiem:-)

Edit:Iduś widzę że Ty też miałaś nocne pobudki...uuu coś się tym naszym dzieciaczkom poprzestawiało??!!
ooo i doczytałam że Ty Kania też masz w domu marude-o co kaman...czyżby nasze dzieci chciały wykończyć swoje mamusie??!!:szok::szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ida, Rysia współczuję pobudek..., może Wasze pociechy też wchodzą w skok.
U Nas przy tym wcześniejszym było podobnie, nocki zarywane budziła się godzinę z płaczem.
Jak zęby idą a tak się męczy to ja czopka wkładam.

Ostatnia edycja:
Uuu,Ida,to widzę,że znowu nasze się zmówiły:baffled:.Jak u nas juz nawet Dentinox nie pomagał,to ostatecznym ratunkiem był syropek przeciwbólowy,bo ja nie moge patrzeć,jak dziecko sie męczy,juz wolę dać syrop.

Witajcie!
Lolisza,Onesmile,Maga suwaczkowe gratulacje dla Was oraz Franka,Pawcia i Zuzi:-)

happybeti,Ida,rysia współczuję tego wstawania:no:.

mamaagusi gratuluję"wysławiania się" przez Agusię:-)
makuc super,że w końcu możesz sobie pospać 6 godzin:tak:

U mnie nocka tradycyjnie spokojna. Ale oczywiście Franek o 6 już wstał. Z tym,że dla mnie to nie problem,bo i tak o tej porze wstaję. No,ale nie można mieć wszystkiego...

Właśnie zjadłam śniadanie,udko z kurczaka dla Franka się gotuje,warzywka mam z wczoraj,więc jest git. Mam nadzieję,że pogoda będzie fajna,bo słoneczko się przedziera.

Miłego dnia

no właśnie nie wiem czy to zęby...bo jak światło ją trochę rozbudziło to spała już spokojnie... ona czasem ma jakieś złe sny chyba i wtedy rozbudzić trochę trzeba bo inaczej zaczyna sie WYYYCIEEE...
O skoku wolę nawet nie myśleć, nie zdążyłam się jeszcze nacieszyć powrotem mojego śmieszka po poprzednim "skakaniu":hmm:
u nas słonko też wygląda wiec moze i dlatego humorek jako tako mam... chociaż wiecie co? nawet mój "fitnessowy" wyjazd dzisiaj mnie nie cieszy... raz że nie pamiętam już kiedy ostatnio zbałamuciłam męża (tydzień chyba mija, a dla mnie to długo:rofl2:), dwa że chamy nie przelali mu jeszcze wypłaty (z tej drugiej pracy) a do przyszłej środy dwa kredyty trzeba zapłacić... czemu to życie jest takie posrane:growl:

reklama
dopiero doczytałam- Rysia,no,to tez współczuję...trzeba było zajrzec na BB,razem bysmy podyżurowały;-).Ale nie możesz mówic,że nie ostrzegałam- trzeba było sie zastanowic 2 razy,zanim Miłoszka do terrorystów zapisałaś:-D.
A ja zaraz daje mojej śniadanko i idziemy na dłuuuugi spacerek.Obiadek dla niej mam,to możemy połazic.
Aaa,wczoraj nie wytrzymałam i kupiłam Amelce opakowanie bułeczek bezglutenowych.Ukroiłam kromeczkę,posmarowałam masełkiem- ale wsuwała,aż łapką dopychała:-D.Dziś z rana to samo.Widze,że to u nas hicior będzie:-D.
Cos jeszcze znów zapomniałam?no,trudno,na razie,Dziewczyny,może jeszcze uda mi sie tu zajrzec potem,bo dziś planuję sie lenić.

Do góry