reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wszystko o wózkach...

Ja miałam x-landera, tam gondola tez nie jest duża, normalna. a moja Iga jeździła w niej od listopada do kwietnia, zmieniłam na spacerówkę, ale tylko dlatego że już się podnosiła i nie chciała ciągle leżeć, a siedzenie w gondoli nie jest najlepszym pomysłem. Pamiętam jednak, ze moja mama marudziła, ze ta gondola taka mała, że dziecku ciasno..moim zdaniem nieprawda. Większosć gondoli ma ok.80cm i uważam, ze wystarczajaco, potem spacerówka i już. Przecież dziecko nie jeździ do roku w gondoli.

reklama
Byłam dziś w sklepie dziecięcym, i tam był wózek Roan Marita, jejciu jaki on super jest, jak się leciutko prowadzi, a tylko go dotknąć a on już się bujał, no cudo, tylko z cena gorzej, ale parzyłam na allegro, i są praktycznie identyczne, ta sama waga, wymiary a o połowę tańsze. Więc ja już swój typ mam:-)

to witaj w klubie, ja już go mam - jest rewelacyjny!

Kardamon u mnie kosztował 1300, ale jak dla mnie to za duzo na wózek, który posłuży mi kilka miesięcy. Patrzyłam na inne aukcje, i mozna kupić praktycznie identyczny wózek za 500zł, niczym się nie różnił ten tańszy od Marity, to może się płaci za markę??? już sama nie wiem. Ciężko tak kupic coś w ciemno, wolałabym i ten tańszy wypróbować

madzik - popatrz na aukcje na Allegro, mozna kupić używany w idealnym stanie za śmieszne pieniądze, lepiej kup Maritę niż coś podobnego, ofert na all sporo a wózeczki w super stanie, ja mam używaną Maritę i jest super, przecież maleństwo nie zniszczy takiego wózka a Ci co sprzedają to też dbali o niego po to, aby go potem odsprzedać. Marita ma wiele elementów zdejmowanych do prania więc też nie ma z tym problemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nadziejka82 powiem Ci że moim typem też był Coletto Matteo ale naczytałam się o nim bardzo dużo negatywnych opini i zrezygnowałam z niego. jak znajde tą stronę z opiniami to podeślę. Ja chyba jak na razie pozostanę przy W

A my z mężem zdecydowaliśmy się na wózek Mutsy transporter. Bardzo fajny, jest lekki, 4 kółka (3 kołowe źle mi sie prowadziło, troche mniej stabilne), 4 solidne kółka (bo były wózki z takimi małymi przednimi kołami). Wózek jest typu 3 w 1, czyli ma godolę, krzesełko do wersji spacerowej oraz krzesełko do auta, które też można wmontować w stelaż. Bardzo łatwo się nim skręca, no i chyba był najlżejszy jakie testowaliśmy. Kolor wybraliśmy tzw. piaskowy (sand).
transporter_sg_2010_cabrio_d.jpg

A my z mężem zdecydowaliśmy się na wózek Mutsy transporter. Bardzo fajny, jest lekki, 4 kółka (3 kołowe źle mi sie prowadziło, troche mniej stabilne), 4 solidne kółka (bo były wózki z takimi małymi przednimi kołami). Wózek jest typu 3 w 1, czyli ma godolę, krzesełko do wersji spacerowej oraz krzesełko do auta, które też można wmontować w stelaż. Bardzo łatwo się nim skręca, no i chyba był najlżejszy jakie testowaliśmy. Kolor wybraliśmy tzw. piaskowy (sand).
Zobacz załącznik 355381

też fajny :) tylko ma 1 wade: spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy. Chyba nie ma wózka idealnego :)

Ja mam wybrany TAKO warrior lub captiva.
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=324
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=393
Długo moim typem był Espiro GTX, ale ma maly kosz na zakupy i jakiś rozklekotany się wydaje. Więc tako wygrał
Jutro jadę zamówić wózek i zastanawiam się czy to nie zawcześnie. Patrzylam na ceny wybranego na stronie producenta kilka tyg temu to były tańsze o ok 50 zł. Więc do sierpnia mogą jeszcze zdrożeć. Tylko jakoś tak szybko mi się wydaje. Pewnie na sprowadzenie poczekam ze 3 tyg. A nie muszę teraz odbierać. Może w magazynie nawet do września czekać.

Ostatnia edycja:
reklama