reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wszystko o wózkach...

My już zakupiliśmy ABC Desing Rodeo z fotelikiem. W takiej kolorystyce:

1547955500

abc-design-fotelik-do-wozkow-rider.jpg

reklama
Ja jeszcze do wczoraj optowalam za espiro gtx ale jak juz ktos wczesniej napisal ma jakis taki maly kosz i mialam wrazenie ze wloze do niego 2 rzeczy i zaraz podczas jazdy wypadna :/ podobne wrazenie mialam co do mutsy transportera.
Z espiro gtx jest jeszcze taki problem ze kolorystyka jest raczej uboga i lepiej wybieraloby sie kolor pod chlopca, bo te unisexy to sa takie sobie.
Ja na 90% jestem przekonana ze chce TAKO CAPTIVA MOHICAN
http://www.tako.net.pl/index.php?action=showitem&id=376

W sobote jedziemy jeszcze ogladac wozki tej firmy:
http://www.dymex.com.pl/
szczerze powiedziawszynie podobaja mi sie bardzo, ale moj K chce je zobaczyc, co gorsza moi tesciowie juz je widzielii sa zachwyceni a to oni funduja wozek.... mam nadzieje, ze moj K stwierdzi, ze wozki sie nie nadaja bo ich nie chce :/
Ale mojemu podoba sie bardzo captiva wiec mam nadzieje, ze nie zmieni zdania :)

Ostatnia edycja:
też fajny :) tylko ma 1 wade: spacerówka montowana tylko przodem do kierunku jazdy. Chyba nie ma wózka idealnego :)

Tak racja, też to zauważyliśmy...ale pomyśleliśmy, że nie ma wózka idealnego i ten spełniał jakby najwięcej punktów z naszej listy wymogów co do wózka, hehe:-) Dla nas najważniejsza była lekkość, łatwość skręcania, 4 solidne kółka i aby była opcja 3 w 1.

Mononoke - zgadzam się z miki. Wasz wybór, Wam ma być wygodnie i ma sie Wam podobać.

do dziewczyn co decydują sie na Boldery: T-Z_sklep_pl ten facet ma tanie na Allegro, komplet 999zł.

mononoke ja też się zgadzam z dziewczynami, te drugie są bee- właśnie takie wózki nie podobały mi się nigdy
..tako ładniejszy.

Dzieki dziewczyny - poczekamy zobaczymy, jak sie mojemu K nie podobaja tamte wozki to nie bedzie problemu, ale juz widze ze tesciowa bedzie sie krzywic :/ najwyzej podziekuje za pomoc i kupimy sami :/

reklama