reklama
Hej Larvuś 
Cinamon, cieszę się, że jesteś spokojniejsza i na wcześniejszy poród się nie zanosi
Ja to raczej panikara jestem i pewnie gdyby coś mnie niepokoiło to od razu bym jechała.
Drugie pranie się suszy, sałatka zrobiona, chyba trochę poprasuję.
Co dziś serwujecie na obiad? :-)
Cinamon, cieszę się, że jesteś spokojniejsza i na wcześniejszy poród się nie zanosi
Ja to raczej panikara jestem i pewnie gdyby coś mnie niepokoiło to od razu bym jechała.
Drugie pranie się suszy, sałatka zrobiona, chyba trochę poprasuję.
Co dziś serwujecie na obiad? :-)
Marta6nz
Fanka BB :)
ja tez tu z doskoku,bo pranko juz wyschlo,koce wypralam suchutkie,ziemniaczki ugotowane-dzis lekki obiadek jakies sadzone do tego i salata ze smietana a pozniej po 16h pstrag zapiekany z cytrynka u mamy;-)
gorąco dziś..zastanawiam się jaka będzie pogoda jak bede rodzić
póżniej w biedronce po drodze do mamy, popatrze za truchawkami..bo mam taka ochote od jakiegos czasu..ale 18zl/kg to przesada
gorąco dziś..zastanawiam się jaka będzie pogoda jak bede rodzić

póżniej w biedronce po drodze do mamy, popatrze za truchawkami..bo mam taka ochote od jakiegos czasu..ale 18zl/kg to przesada
tusenfryd18
Fanka BB :)
Ja już po zakupach.Ale dajcie spokój ....łazić nie mogę.
katamisz ja też mam opuchnięte,w zasadzie budzę sie z prawie normalnymi nogami ale szybciutko mam opuchnięte.Oprócz tego mam wrażenie że bardzo dużo wody mi sie zatrzymuje.
no i zapomniałam co maiłam napisać ......normalnie skleroza
katamisz ja też mam opuchnięte,w zasadzie budzę sie z prawie normalnymi nogami ale szybciutko mam opuchnięte.Oprócz tego mam wrażenie że bardzo dużo wody mi sie zatrzymuje.
no i zapomniałam co maiłam napisać ......normalnie skleroza
Cinamonku, u Trasi ok - nie była na IP, ale jest w porzadku.
Ja dziś robię na obiad tylko sałatkę - w taki upał nie chce się jeść nic gorącego. Wczoraj upiekłam karkóweczkę na kanapki, to sobie ją ewentualnie weźmiemy do chlebka.
Ja dziś robię na obiad tylko sałatkę - w taki upał nie chce się jeść nic gorącego. Wczoraj upiekłam karkóweczkę na kanapki, to sobie ją ewentualnie weźmiemy do chlebka.
Alez wy okropne jesteście z tymi truskawkami, ja uwielbiam truskawki ale mam na nie uczulenie wiec tak normalnie bez ciąży biorę 30 min przed zjedzeniem leki i troche pojadam a teraz pozostało mi tylko slinke o smaku truskawek przelykac.
U mnie na bazarku truskawki krajowe w cenie 25 zł kilogram, ktoś przesadził z ta cena; dla moich chopakow to dwa kilogramy za mało. Chyba pojade na bazarek do Piaseczna tam zapewne ceny troche niższe. A w jakiej cenie sa u was truskawki??
U mnie na bazarku truskawki krajowe w cenie 25 zł kilogram, ktoś przesadził z ta cena; dla moich chopakow to dwa kilogramy za mało. Chyba pojade na bazarek do Piaseczna tam zapewne ceny troche niższe. A w jakiej cenie sa u was truskawki??
mysia23
mama dwójeczki
Byłam na spacerku z Filipem bo kopara koło nas kopie staw i musiał sobie pooglądać z bliska...i normalnie nie wiem jak przeszłam ten kawałek, tak mnie wszystko boli w brzuchu, ale nie skurczowo tylko tak poprostu jakby z ciężaru,a jak stoję w domku to ok...za ciepło jak dla mnie, choć ja uwielbiam gorąco - tylko w ciązy mi się pozmieniało chyba
lece pichcic...
ja dziś właśnie gotuje grzybki z kapustą na pierogi...tak mi się zachciało...jutro tez będzie i z głowy...Co dziś serwujecie na obiad? :-)
lece pichcic...
reklama