reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Dziewczyny, dziekuje!:-) Milka, bardzo przydatny ten link i zgadza sie wszystko dokladnie:tak: A to usg polowkowe faktycznie jest bardzo wazne i dosc dlugie, wiec mozna sie do woli napatrzec na maluszka:-) Jak wyszlam z gabinetu to az mnie szyja bolala, bo lezalam z odwrocona do monitora glowa i wzroku z niego nie spuszczalam, a z przerwa na siusiu to minimum pol godziny trwalo na pewno:-D

No wiec ja mam połowkowe co wizyte:) lekarz zawsze u nas to bada:) zawsze mierzy wszystko co sie da:) i wizyta zawsze tyle trwa czyli okolo 40min:) i do tego jeszcez zawsze nam lekarz wlacza 4d:):) ogolnie jest super no i wizyta nie jest strasznie droga bo tylko 100zł:)

Właśnie wróciłam z usg. Dzidź to mały akrobata, nóżki miało wyprostowane aż za główką i rączkami trzymało się za stópki :-D i jakieś takie śpiące było, nie chciało mu się ruszać, musiałam połazić żeby się odwróciło. No i w sumie dalej nie wiem co to!!! 60% do 40% że dziewczynka...nie chciało się odsłonić. Dobrze że mam niestandardowo jeszcze jedno usg bo do narodzin żyłabym w nieświadomości!! ale najważniejsze że wszystko w porządku, wszystkie pomiary prawidłowe.
Zobacz załącznik 355615

reklama
Do góry