reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

dzieki LANA za troske! niestety nospy nie mam, tylko magnez wzielam, mam nadzieje ze pomoze...
MUCHA lacze sie w bolu, tylko mnie caly czas tak na dole pobolowe jak chodze, wiec tez nie wiem o co lotto.......

AGULA wspolczuje za poczatek dnia, i duzo nerwow zycze kochana w sadzie!

SAGAA raz wdech raz wydech, tez mam takie dni w ciazy (zazwyczaj jak jestem zmeczona) ze lepiej zeby nikt do mnie nie podchodzil, he he ja tam sie na pasazerach w pracy wyzywam...

KAROLINKA sliczna kuzyneczka!

a no i sie zmierzylam w pasie- z 95 cm niedawno zrobilo sie 99cm, ale spoko na razie podobam sie sobie, ostatnio nawet komplementy dostaje od innych wiec samoakceptacja jak najbardziej na swoim miejscu, tego i Wam zycze ktore maja gorsze dni (SZUSZU np)- jestesmy pieeeeeeeeeeeeekne!!!

reklama
a ja się nie mierzę ! :-) wystarczy, że mi gin mówi ile przytyłam ;-) brzuch mam mały tylko gdzie te kg...? chyba w ten tyłek bolący weszły :-)

My sie zdecydowalismy na Majke, mino sprzeciwu tesciowej ;D chyba ze urodzi sie chlopczyk. Dziewczyny ile na dobe mozna wziazc nosp??

ale dziś zaczełam dzień:wściekła/y:najpierw szanowny małż podniósł mi cisnienie i to chyba nie koniec na dzień dzisiejszy bo ja nie mam zamiaru popuscić ot tak sobie a potem jeszcze dostałam wezwanie do sądu - jakby tego było mało!!!!:wściekła/y:kurde nie mam co robic tylko w siódmy miesiacu ciązy ciagać sie po ciągach i zeznawać przeciw jakimś dupkom o których juz dawno zapomniałam!!! ja pier... przez prace wyladuje w sądzie - pierwszy raz w życiu i ciekawe czy to na tym jednym razie się skończy ???:angry:masakra ale mi ciśnienie podnieśli i teraz przez trzy tygodnie będe się stresować.............wrrrrrrrrrrrrrr!!!!!

Agu_la, myślę, że nie sensu aż tak się tym stresować. Jak rozumiem jesteś wezwana jako świadek, więc mówisz zgodnie z prawdą co wiesz, niczego nie zatajając :) i wychodzisz z sali rozpraw jak już Sędzia Ci pozwoli. Sędzia może Cię dopytać, strony, pełnomocnicy stron (albo prokurator, jak to sprawa karna) i już. Jak Ty zamierzasz się tym stresować przez 3 tygodnie, to chyba będziemy Ci musiały poddać pod rozwagę kilka bardziej stresujących tematów dla odwrócenia uwagi :) Z Twojego opisu nie wynika, że to Ty siadasz na ławie oskarżonych, więc czemu to Ty miałabyś się stresować :)

Jak zdecydujesz się usprawiedliwiać niestawiennictwo przez lekarza, to musisz wziąć pod uwagę, że usprawiedliwić Cię powinien lekarz sądowy (listę takich lekarzy z adresami znajdziesz w Sądzie), niestety Sąd może nie uwzględnić Ci usprawiedliwienia wystawionego przez Twojego ginekologa.

reklama
Dziewczyny ile na dobe mozna wziazc nosp??
Mi ginek powiedział, że 3 dziennie mogę brać.
Agu_la a nie przyszło Ci do głowy załatwić od gina zaświadczenie, że Twój stan nie pozwala na jakąkolwiek podróż do sądu? Tym bardziej, że piszesz o podróży pociągiem.

O właśnie dostałam cynk, że mi na budowę łóżko wiozą. Do później Kochane:-).

Do góry