reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dominic i młody:-D-dzięki za kciukaski :-)
Oli.B ,Taycia-gratulacje kobitki z przeprowadzek :-)
agulalula-ja laktator biorę do szpitala,z pierwszą córką miałam taki zastój pokarmu ,że dostałam goraczki i od razu antybiotyk w zastrzyku bo cycuchy jak kamienie ,ból nie do opisania trzeba ściągać na bierząco i mąż latał po aptekach i kupił jakiś taki zwyczajny ale dawał nawet radę -więc z własnego doświadczenia wiem ,że lepiej wziąść:tak:
Oli.B-WITAJ W GRONIE 30 !!!!!!
Mucha-jak się czujesz ????? masz jeszcze te skórcze????mam nadzieję ,że już nie

Ostatnia edycja:
reklama
W ciągu ostatnich 4 lat przeprowadzałam się chyba z 8-9 razy już mi się pokiełbasiło i wiem jakie to może być ciężkie. Kilka razy całkiem sama, bo mężuś był w delegacjach. Fajnie zmieniać miejsce i poznawać je od podstaw ale to układanie, wypakowywanie udręka! Więc zarówno współczuję wam i zazdroszczę. Choć dzięki Bogu na razie mnie to nie czeka- od półtora roku jesteśmy na swoim.

TAYCIA, OLI, DOMINIC fajnie ze sie przeprowadzacie, ja tez powinam bo 2 pokoje na 4 osoby to troszke malo (zwlaszcza tu, nawet jak ludzie we 2 osoby mieszkaja to maja zazwyczaj 3 pokoje, wiec z 2 dzieci 4-5 he he), no ale lubie moje mieszkanko i przeez pierwsze lata z bobaskiem powinno starczyc!:-)

LANA wielkie kciukasy za dzisiejsza wizyte i daj zanc jakie odpowiedzi na pytania!

dzieki magnezowi moje bole wczoraj ustaly...teraz przenioslo sie na gardlo- od lodow...

DOMINIC fajne te ''twoje'' cvs....

Dzień dobry Gwiazdki:)
Serdecznie gratuluję Wam przeprowadzek, a Tobie Oli to zazdroszczę, marzę żeby któregoś dnia osiąść nad morzem i najlepiej żeby je było widać z okna:)

Dominic
bierz Ryśka, nie możesz go skreślić tylko dlatego, że nie ma netu:-D

faktycznie dyskryminacja... pamiętam jak szukałam tzw sprzedawcę bezpośredniego jakie kwiatki przychodziły. Np. zdjęcia 3 kolesi na kanapie - w pełnym "rozwarciu" no i w kółku czerwonym zaznaczony delikwent oraz opis "TO JA". A czytając listy motywacyjne śmiałam się przez łzy.

Oli, Taycia, dominic gratuluję przeprowadzek:) Oli a tego morza to ci zazdroszczę:)

dominic Rysiek is the best:) Ja własnie szukam kogoś w pracy na swoje miejsce i też jest tragedia. 1000 cv a nie ma z czego wybrać:(

LANA kciuki zaciśnięte!! Co by szyjka miała 5cm:)

JEZUUUU juz 29 tydzień!!! Zaczynam się stresować!

W ciągu ostatnich 4 lat przeprowadzałam się chyba z 8-9 razy już mi się pokiełbasiło i wiem jakie to może być ciężkie. Kilka razy całkiem sama, bo mężuś był w delegacjach. Fajnie zmieniać miejsce i poznawać je od podstaw ale to układanie, wypakowywanie udręka! Więc zarówno współczuję wam i zazdroszczę. Choć dzięki Bogu na razie mnie to nie czeka- od półtora roku jesteśmy na swoim.

Nie mów hop, my 3 lata temu kupiliśmy mieszkanie i w życiu nie przyszło mi do głowy, że czeka nas przeprowadzka i to do innego miasta :-D

reklama
Oli- dlatego mówię na razie... jak by mi teraz przyszło się przeprowadzać to tylko z firmą bo już nie dalibyśmy rady sami. A najlepiej z taką co by mi wszystko spakowała i wypakowała na miejscu.

Do góry