Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i ja tak samo podchodze do imienia dla mojej kruszynki - Maja :-) poprostu podoba mi sie i nawet moj maz od razu polubil to imie, jakos inne mu sie nie podobaly, wiec zostaje Maja - tylko oby jej sie nic nie pojawilo miedzy nozkamiNo, a co do imienia moi rodzice chcieli dać bratu Filip "ale wszyscy, ze z konopi itd"więc w końcu dali inaczej. Mi się zawsze Filip podobał jeszcze jak nie był popularny. I nie zrezygnuję z tego imienia nawet jeślibyście wszystkie tu miały Filipów
, mam to gdzieś po prostu. I tak wiem że mój będzie najcudowniejszy, najpiękniejszy, najmądrzejszy i w ogóle naj ....
Oficjalnie już mówię przeprowadzka do Trójmiasta od 1 IV, yupi morza szum.... ptaków śpiew ....![]()

z tym porodem, bo ja za nic w świecie nie chcę tam rodzić, a jak mi się zacznie tam ??? 

:"Dziendobry.