Joł ,joł, joł
Frogg, Daaa, Cambria wszystkiego najlepszego dla Waszych skarbków z okazji kolejnej miesięcznicy !!!
A w ogóle to gdzie one zniknęły????
Sarisko skarbusiu mam nadzieję ,ze dziś już humorek dopisuje. Spóźnione życzonka i buziaki dla Zuzi z okazji wczorajszych imieninek :-). My też nie obchodzimy imienin. Powodzenia z przygotowaniami do chrzcin i mam nadzieję ,ze jednak uda Ci się zajrzeć na forum :-). Będę tęsknić! Własnie czytam, ze stosunki z mamą nienajlepsze . Ja w tej kwestii nie pomogę z wiadomej kwestii . Za to wiesz jakie mam relacje z ojcem – także u Ciebie na pewno nie jest tak źle.
Efuś ja nie karmię ,ale wybieram w pracy tą godzinkę „na karmienie” dlatego szef tak powiedział.
Super ,że Oluś też ma nową furę. Kochani rodzice :-). Wiem jaka jesteś szczęsliwa mając wreszcie wózek lekki jak piórko. Ja przy Mikolaju miałam bardzo ciężki wózek i nie mogłam się doczekać kupna spacerówki. Teraz od początku wybierałam wózek jak najlżejszy i mój waży ok 8kg, a ze spacerówką myślę ,że nawet mniej i jestem zadowolona , bo nie muszę kupować nowego.
Sheeney jesteś wielka!!! że tak działasz z tym karmieniem. Naprawdę pełen podziw. Ja to bym chyba w pracy spała na biurku gdybym w nocy musiała wstawać co 2h.
Natolin podoba mi się Twoja postawa. U mnie też Dorianek domaga się towarzystwa , nie koniecznie mojego, a jak wracam z pracy to nie mogę nawet iść rąk umyć , bo już płacze ,ze go nie biorę na ręce. No i cięzko mi wtedy coś zrobić , bo on najchętniej by się do mnie przykleił na stałe.
Alicja ale miałas wczoraj relax na słoneczku. Zazdroszczę. Daj znać jak po szczepieniu.
Margerita współczuję mandatów. Wiem jak to boli :-(( ojej własnie czytam ,ze noc kiepska. Jejku oby szybko przeszło. Zdrówka dla Patryka!
kania ja jeszcze nie stosowałam nic na komary , bo wieczorami zazwyczaj jesteśmy w domku , no ale w wakacje zakupię jakiś preparat . Wiem ,ze są dla takich maluszków też.
Aniawa faktycznie można się przestraszyć jak taki wirus w poblizu. No ale trzeba być dobrej mysli . Trzymam kciuki za Wojtaszka.
Ida to chyba śpisz na balkonie, albo w szałasie i to w dodatku bez majtek jak wiatr Cię przelatuje?!:-)
Dziulka Twoja Linetka już lody wpiernicza? To są jaja
emiliab może to odpuszczenie drzemki to taka jednorazowa akcja? U nas nadal dwie drzemki w ciągu dnia , ale tez czasem się zdarzy ,ze maly którąs sobie odpuści.
A ten syrop to dla takich maluszków tez może być? Zaciekawiłas mnie bardzo.
Makuc jak tam dzisiaj twoje samopoczucie??? Lepiej troszeczkę? Kochana jak cyc dalej boli to musisz iśc do lekarza. Samo sobie nie przejdzie, najlepiej jakbyś przystawiała do tej piersi jak najczęściej Alutkę,no ale jak się nie da to pewnie dostaniesz antybiotyk , ale lepsze to niż zabieg chirurgiczny. ... Własnie doczytałam ,ze już lepiej :-) - ufffff
Czraodziejka ja też czasem się zastanawiam jak to będzie wyglądac jak ubiore cos w tym kolorze, ale pomyslałam sobie ,ze wózek to taka torebka więc nawet lepiej jak będzie pod kolor :-). przecież jakby wózek był czarny to co, nie ubierałabym nic czarnego? Jeśli chodzi o dietę to powodzenia !!! Trzymam kciuki.
Sivle super ,ze chrzciny udane , choc dla Adasia chyba troche nudne
happy ja nie wiem jak Ty o 3-ciej masz już mózg nastawiony na myslenie i pisanie na forum. Ja to co najwyżej o tej porze kojarzę drogę do toalety.
Rysia taki dzień w łóżku to i mnie by się przydał. Niestety jeszcze długo , długo nie mamy na to co liczyć :-(
mamaagusi takie dni (kiedy dziecko popsute) są nie do wytrzymania. Rozumiem ,ze mialas dość. Tulam :-**
edit:
czarodziejka super. gratuluję !