DZIULKA78
uzalezniona od BB
hej z wieczorka. no wiec mezus sie zwlokl o 12.30 z wyra z tekstem: mam qrwa dosc tych ch... !!! ja mowie ze mu komorka dzwonila dwa razy ale nie moja wiec nei odbieralam. mowi ze w dupie to ma ze sie wypalil i ze ma tego dosc. obiecuja mu awanse juz poltora roku (jeszcze w ciazy bylam jak wyladaowal z roboty w szpitalu a ja ze swojej roboty grzalam po autostradzie chyba 160!) i nic sie nei dzieje! mwilam dupie wolowej ze w kulki z nim leca w robocie i ze za ta kase znajdzie gdzie indziej i lzejsza prace to nei docieralo, dopiero po wielu hajach klotniach prosbach i grozbach zalaczyla mu sie mozgownica. tak wiec jutro idzie do lekarza i na chorobowe.
poza tym Leane jutro poraz peirwszy do niania na 4h- w tym bedzie drzemka i jedzenie-rzucam ja na gleboka wode zeby problemu potem nie bylo.ww tym czasie maz ma lekarza -zaraz po tym jak zawieziemy glizdusie. po poludniu bylam na zakupach pod nianie -dala nam liste co mam dostarczyc i pewnych rzeczy mi brakowalo. kazde dziecko ma swoja posciel przescieradelko,poduszke, jedzonko, sliniaczki, oraz ubranka w razie ubrudzenia na zmiane i musialam dokupic kaftaniki z dlugim bo mimo upalu moja lubi spac z dlugim rekawkiem i nogawkami a te kaftaniki co mam w domu to leane chyba pod pachy by miala. jak to rosnie!!!!! dokupilam pare body, sloiczki z zarciem pieluchy-wszystko podpisane zeby wiadomo bylo co jest jej -tak rodzice robia -zwazywszy ze jest 3 dzieci w tym Leane i Stella -sa w tym samym wieku, wiec zostawilam metki przyubrankach z boku pod spodem (nie przeszkadza bo pielucha jest) i napisalam inicjaly L D zeby bylo wiadomo ze to jej.w Auchan moje dziecko bylo cale hepi -pierwszy raz jechala w wozku sklepowym, smiala sie i piszczala ile sil w plucach. normalnie jaja. przy kasie tak jechala z piskiem ze kasjerki sie ogladaly a ludzie umierali ze smiechu
ppp po zakupach zatrzymalismy sie na lody. poniewaz Leane wyszla z zalozenia ze mamusia jak cos wcina to musi byc dobre -zaczela wolac po swojemu ze tez chce... n i dalam. kurde jak zasmakowaly jej lody karmelowe i nutellowe to masakra!!!!! az nogami przebierala bo chciala jeszcze. poza zakupach szykowalam ewkipunek do niani. wiecie co??? czulam sie jakbym eksmitowala z domu dziecko az mnei sciska za serce...tak jakbym ja wyprowadzala! serio, porypane uczucie....
tyle u mnie
poza tym Leane jutro poraz peirwszy do niania na 4h- w tym bedzie drzemka i jedzenie-rzucam ja na gleboka wode zeby problemu potem nie bylo.ww tym czasie maz ma lekarza -zaraz po tym jak zawieziemy glizdusie. po poludniu bylam na zakupach pod nianie -dala nam liste co mam dostarczyc i pewnych rzeczy mi brakowalo. kazde dziecko ma swoja posciel przescieradelko,poduszke, jedzonko, sliniaczki, oraz ubranka w razie ubrudzenia na zmiane i musialam dokupic kaftaniki z dlugim bo mimo upalu moja lubi spac z dlugim rekawkiem i nogawkami a te kaftaniki co mam w domu to leane chyba pod pachy by miala. jak to rosnie!!!!! dokupilam pare body, sloiczki z zarciem pieluchy-wszystko podpisane zeby wiadomo bylo co jest jej -tak rodzice robia -zwazywszy ze jest 3 dzieci w tym Leane i Stella -sa w tym samym wieku, wiec zostawilam metki przyubrankach z boku pod spodem (nie przeszkadza bo pielucha jest) i napisalam inicjaly L D zeby bylo wiadomo ze to jej.w Auchan moje dziecko bylo cale hepi -pierwszy raz jechala w wozku sklepowym, smiala sie i piszczala ile sil w plucach. normalnie jaja. przy kasie tak jechala z piskiem ze kasjerki sie ogladaly a ludzie umierali ze smiechu
tyle u mnie

. No i,że będzie skuteczny:-).
schiza totalna
"dawaj matka, nie ociągaj się", "ej matka czemu jeszcze Cię nie ma?", "czemu jesz?" "baaaw się ze mną!", "zajmuj się mna", "łaaaaaaa" i tak non-stop
a i gratisy w postaci kopniaków tudzież boksów w obolałego cycka zaliczone