reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październikowe Mamy 2010

efa a ja coś czuję ,ze Twój Oluś to niezły kombinator. Domaga się cyca , bo wie ,ze wtedy nie odstąpisz go na krok. Jak piszesz ,ze 2 razy dawalas cyca w przeciągu dwóch godzin to masakra. Boję się ,ze jak się tak nauczy to lekko mieć nie będziesz.

Ja też się tego boję, Dorisku. Ale on nie chce mm za nic w świecie. Poza tym teraz to chyba skok - wcześniej cyc był 4 razy na dobę.

reklama
Ja też się tego boję, Dorisku. Ale on nie chce mm za nic w świecie. Poza tym teraz to chyba skok - wcześniej cyc był 4 razy na dobę.

i tego powinnaś się trzymać. Inaczej zwariujesz. Dawaj te 4razy na dobę i zadnego 'podjadania' piersi w międzyczasie. Skok - skokiem ,ale jak wyczuje sprawę i twoje miekkie serce to będziesz miala przechlapane.

makuc podrzuc mi tą swoja córcię do pracy. Ja się nią zajmę , a własciwie pozwolę jej zrobic porządek na moim biurku , bo tonę pod stertami papierów. A ona na pewno oczyści biureczko w mig ;-)
podaj adres to zapakuje ją w paczkę i priorytetem prześlę. Porządek w papierach w 10sek. zrobi - gwarantuję :))))

Makuc chętnie bym przyjęła na chwilę, moja za chwilę wróci to się ładnie razem pobawią a ja popracuję jak będzie możliwość.
już ja widzę tą "ładną zabawę". mogę się założyć, że by sobie zawody pt 'która głośniej krzyknie" zrobily a potem jeszcze "która z nas szybciej doprowadzi matkę do szału" ;))))

Alutek dostala panadol i padła. ufff. zbieram sily na kolejny atak.

Ostatnia edycja:
Doris wróciłam ze spaceru.Spotkałam koleżankę z podstawówki,taką co to się tylko cześć cześć na ulicy mówi i nic więcej,a ta do mnie no co Ty kochana ubrałaś się pod kolor wózka???:baffled::wściekła/y: Miałam czarne spodnie,czarną bluzkę i siateczkowy sweterek właśnie taki turkusowy! NOsz qu....(wiadomo co chcę powiedzieć ale nie wolno na forum);-) Nic nie odpowiedziałam,bo i tak przelotem to powiedziala,przechodząc obok,ale oczywiście siedze teraz zła że mogłam po prostu powiedzieć - Nie.Kupiłam wózek w ulubionym kolorze! ehh często mam tak,że po fakcie bym coś powiedziała.

edit:

dziewczyny,czy któras może mnie na priw oświecić jak najprościej wrzucić zdjęcia na zamknięty,bo oświadczam że chcę się ujawnić wreszcie ale nie umiem.Boszzzzz :-D

Ostatnia edycja:
czarodziejka e tam , nie przejmuj się głupim tekstem 'koleżanki' . Skoro nie widzi ,ze lubisz ten kolor to szkoda wogóle wdawać się w dyskusje. Ja za to jak kiedys wyskoczyłam w turkusowej bluzce i pomykałam z wózkiem to usłyszałam ,ze "nawet wózek mam pod kolor" i uważam to za miły komplement :-)
Jeśli chodzi o zdjęcia , to dawno nie wrzucałam na zamkniętym . Tu w pracy nie mam tego programu (picasa) zeby sobie przypomnieć. Wiem ,ze na zamkniętym na samym początku dziewczyny wyjaśniały jak się to robi. Moze poprostu cofnij się do pierwszych stron.

DORIS: ja wiem - Ty mi podeślesz swojego starszego syna a ja Ci Alutkę oddam:))) [swoją drogą ja od zawsze chciałam mieć chłopca jako pierwsze dziecko a tu oooo] :D :D :D
CZARODZIEJKA: ja wózek też mam turkusowy (a dokladniej turkusowo- szary) i też często "pod kolor wózka" chodze ubrana, więc się nie przejmuj głupimi hasłami;) może wprowadzimy nową modę "matching wózkowy"? :D co do wstawiania zdjęc na zamkniętym to w temacie "zdjęcia naszych maluszków" na stronie 3 jest wszystko wyjasnione przez ONESMILEmana:)))

czarodziejkaJa tez nie umiem wrzucic zdjec na zamkniety nawet wyjasnienie na poczatku mi nie pomoglo.Taka ciemna masa ze mnie:baffled::-p
Gdzie jestmala mi tak w ogole???Dawno jej nie bylo...

Mi też brakuje Małej Mi... :-(

Wybaczcie ze Was nie nadrobię, ale Justyna oszalała.
Jak się budzi - płacze. Jak potem jest głodna - płacze. Jak chce spać - płacze. Nie tulę jej - płacze. Tulę ją - płacze... Nie wiem o co jej chodzi!!!!!!!!!!!! Może kolejne zęby idą? Dziąsła twarde. Już sama nie wiem. Teraz siedzi przed lustrem i gada do siebie. Chwila błogiego spokoju. Oho, i koniec. Ile to trwało? 5 minut?!?!?!
Wracam do niej, bo na mnie MOPS naślą...

reklama
Ja tylko na chwilę.
Frogg,Daa,Cambria gratulacje suwwaczkowe

Przepraszam,że Wam nie poodpisuję...
Łączę się w bólu z mamami niewiadomoczegochcących dzieci:angry:. Franek ma dzisiaj tak samo,jak powyżej opisała dobranocka . Teraz siedzi,bawi się zabawką i marudzi"nienienienienie". I tak cały dzień:szok:.

Wczoraj złożylam wniosek o wychowawczy,na którym będę od 24 czerwca...

Do góry