reklama

Październikowe Mamy 2010

ladygab nawiedzja nas jak najczesciej :)
My spedzilismy bardzo mile popoludnie.Bylismy na lodach,troche pochodzilismy po miescie,Bylismy w Plantasjen(sklep z kwiatkami) szukammy wysokich tuj.Maamy przed domem wielkiego swierka i niestety trzeaba bedzie go wyciac bo za wielki jest i zamiast tego chcemy tuje posadzic.Od strony przedszkola juz jestesmy zaslonieni tujami co by dzieciaki nam nie wchodzily:-D
Synek juz chyba wrocil do siebie,obydwa zeby juz sie przebily wiec miejmy nadzieje,ze juz nie bedzie taki marudny.
I dzisiaj pierwszy raz wstal sam w foteliku w samochodzie:):)tak bardzo chcial na tate popatrzec :-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny fotki jutro bo dziś byłam z psiapsiółką i koleżanką na piwku i jak by to powiedzieć,zakręcona jestem na maksa hehe:cool2: :-D Więc proszę ode mnie już dziś nic nie wymagać,bo mam zlasowany mózg przez procenty :-D

Pojawiam się na szybciutko i za raz znikam :) U nas cały czas w biegu. Na szczęście trochę bliżej go odworzę bo mój tata na razie jest na L4, więc nei mam daleko ale oczywiście bez obiadu mnie nie wypuszczą później kawka i tak ściągam do domu o 19. Później kąpanie, sprzątanie, obiad na kolejny dzień. Jak tylko mam chwilkę i pogoda pozwala siedzimy na dworze. Poza tym nadal walcze w pracy po ile można dostawać samej podstawy.
Dorsi może za 2 tygodnie będę w Bielsku więc jak uda się dopiąć wszystko na ostatni guzik to wpadnę na kawkę :)
Dziękuję wam wszystkim za życzonka, dzisiejszym solenizantom również wszystkiego najjjj no i oczywiście tym którzy obchodzili swoje święta.
Bardzoooooooooooooooo za wami tęsknięęęęęęęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!!! Niestety za dużo osób wokół mnie siedzi i nie daje rady was poczytać w czasie pracy :((((((((((((((

witam wieczornie i mam dla was NIESPODZIANKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale to pozniej (na pewno nei test ciazowy haha wiec z gory uprzedzam).
zaprowadzilismy Leane do niani na 10h. niania od razu w ramiona mloda i oprocz niej byla ta nowa dziewczynka o miesiac starsza od Leane i ten chlopczyk co ostatnio. pogadalismy chwile i Leane od swojego "adoratora" marokanskiego tyle zabawek dostawala ze nawet nei wiedziala co sie dzieje jak zesmy wychodzili :ppp podczas naszej nieobecnosci podobno ten maly od niej nie odchodzil:))))))))))) Leane miala dosc i chciala spac a ten nie! wciskal jej ksiazeczki zabawki i warowal jak pies:)) najsmieszniejsze jest to ze z calej trojki Leane jest najciezsza!!!! ta dziewczynka mimo ze starsza o caly miesiac to przy naszej taka malutka jakas.... bardzo fajna i mila ale Leane to dosowlonie miesniak na sterydach przy nich obojgu:))) Niania postanowila Leane uregulowac i zamiast na spanie o 11h czy 11.30 jak w domu to najpierw nakarmila wszystkie dzieci o 12 i polozyla cala trojce spac! Leane w nieswoim lozeczku ale ze swoimi poscielkami dospala do 14.15. w domu ona nie usnie bez dlugiego rekawa i nogawek a u niani spala w samej koszulce i pieluszce. tak w ogole od paru dni Leane odmawia mi butli rano,tej o 5-6h i mowilam niani o tym -w koncu 15 lat sie zajmuje dzieciami,to mowi ze w ktoryms momencie dzieci nei chca juz butli wcale i same odrzucaja i na miejsce butli jedza jogurty!!! ta Stella-ta mala- tak wlasnie ma ze na sniadanie wpyla jogurty. no i nam doradzila -bo wieczorem Leane nie chciala po kapieli butli tez od paru dni, dopiero o 23h, to kazala na mprzestawic podwieczorek z 17.30 na 16h i dac butle PRZED kapaniem. kurna dziala!!!!! mloda zjadla butle potem dopiero kapiel. w kazdym razie jak wrocilismy to niania mowi ze mala wystraszyla sie panicznie telefonu ze zaniosla sie placzem, i pyta czy u mnie w domu jest caly czas cicho lub wrecz przeciwnie. ja mowie ze do tej pory nie ma halasu w domu bo bylam z LEane sama i tylko tv albo radio gralo. a tak to wiem ze ona nie lubi jak dzieci placza- ten maly rano sie rozplakal wiec ona mu pomogla:p, i nie lubi motorow(jak ja) i innych mocnych decybeli. a tak to jak nas zobaczyla po powrocie to sie ucieszyla wzielam ja w ramiona, a ta po chwili co??? do nianki wyciaga lapy!!!!!!!!!! zdrajczyni!!!!!!!!:)))) Niania chyba rzeczywiscie jest strzalem w 10, bo ona z Leane czyta jak z ksiegi wie co trzeba zeby bylo dobrze i ogolnie tak jakby ja znala od niewiem kiedy no... nie nadrabiam was bo wam zaraz cos napisze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sykujcie szmatki do czyszczenia ekranow:))))

No właśnie dziś myślałam o Małej_Mi...przeoczyłam jakiś wyjazd? A może walnęła teściową monitorem i nie działa?:-D
padłam, a faktycznie nam gdzieś zniknęła łobuziaca i się pojawi się na kilka dni a potem je nie ma i nie ma. Wybaczone mają tylko Mamusie które do pracy wróciły, bo rozumiem , ze czasu może zabraknąć.

Nat nie obchodzę imienin, bo takie świętowanie imienia hmm...... tego nie rozumiem?? no bo urodziny :))) to tak, przecież trzeba świętować przyjście na świat :)
Aniawa super, ze Wojtus lepiej
FROGUsjestes :) szkoda tylko na chwilunie. Ah i zazdraszczam spotkania z Doriskiem ehhh
Sheeney super, ze Tomcio juz lepiej
Dobranocka zęby albo lęk bym obstawiała.

oj i niewiem cóż więcej ................no tak gdzie Roxanka?

Czy BB to AA??? czy AA to BB???
Kazdy prawde poznac chce.
ja nie bede oryginalna
bede prosta i banalna.
I o kazdej cos napisze,
moze zaczne przez LOLISZE??
Nasz medyczny specjalista
co nam rad udzielil z trzysta
SHEENEY z nami od niedawna
lecz "postowo" bardzo sprawna
Nasza ROXANNKA tez jest szalona
jak sie nakreci-pisze jak nakrecona!
ONESMILE-mieszka tak daleko
nie za lasem nie za rzeka
synkwa swego wychowuje
i nas czesto podczytuje
IDA-pozornie bardzo niesmiala
co postami swymi nieraz rozbawiala
w ciagu dnai sie rzadko jakos pokazuje
bo swa terrorystke Misie wychowuje.
SARISA sprytna manualnie i fotograficznie
dba by Zuzek na zdjeciach powychodzil slicznie
Z Krainy Czarow ALICJA posty pisuje
i kazdego wieczorka Desp nam serwuje
DORIS czarnowlosa miss nasza
dla DORIANKA narzeczone juz sprasza.
CZARODZIEJKA-wbrew ksywie-nic nie czaruje
lecz do kazdej z osobna dlugie zdania adresuje.
MINIU i HAAPYBETI-gaduly jak papuzki
ostatnio w realu polaczyly swe drozki.
FROGG- strasznie zagoniona Fifolkiem sie zajmuje
I zamiast sie rozpisac, szybko nas podczytuje.
MAKUC i MALA MI -tesciowe "adoruja"
i o czarownicach epistoly pisuja!
SUGAR zamiast na polu marchewki podlewac
ciagle nie pokazala nam jak to pieknie spiewa!!!
Nad wszystkimi NATOLIN obecnosc nadzoruje
i jak ktorejs nei ma-szybko reaguje.
ULISIA- moderator- gdziesik sie zgubila
trza by list gonczy wyslac by sie pojawila?
STRIP i KASS pisza dosc krotko ale i rzeczowo
przemyslaja pewnie dobrze kazde swoje slowo.
DAWIDOWE z Laurka tatusia wygladaja
lecz razem sobie swietnie rade we dwie daja.
GUZIK na naszym "glownym" malo sie udziela
Zanim cos naskrobie to mija niedziela:p
Nasza EFA z cycaniem wciaz sie nie poddaje
a wokalnie daje czadu ze gesia skorka staje!
MADZIKS- czasami cos do nas napisze
mimo ze non stop o zepsutym kompie slysze.
RYSIA awatarek ostatnio zmienila
bo sie w cud lasnecje przeciez przemienila!
ELUSIA na zamknietym fotki slubne zarzucila
ze az niejedna z nas do wspomnien swych wrocila.
MONA dawno sie do nas nie odzywala
lecz z tego co mi wiadomo-mieszkanko dostala.
Przeprowadzke ostatnio MONIMONI miala
i przez porzadki "maniakalne" malo czasu miala.
EMILIAB z Franiem duzo spaceruje
wiec na forum foteczki z hustawek pokazuje:)
Nasza DOBRANOCKA dala czadu niezlego
i dzidziusia na pazdziernik wyczekuje drugiego.
KASIS i DAGISU- przezyc worek maja
i wtedy kiedy moga relacje nam zdaja.
MAMAAGUSI i ELONA cos malo pisuja
czyzby jakis suprajs na BB nam szykuja??
NICEGIRL na zamknietym za to duzo pisala
i z pewnego sekretu nam sie pozwierzala:)
ANIAWA i KANIA-nie wiem czemu was myle?
Moze przez te posty? piszecie ich tyle!
A ja DZIULKA wieczorkiem lekturke Wam serwuje
majac na dzieje ze kazda z usmiechem to potraktuje.
A jezeli kogos pominelam,
to przepraszam lecz sie zacielam
i wiecej nic nei wymysle!
predzej woda wyschnie w Wisle!!!!!!:-D:-D:-D

reklama
Dobry wiecier ;-) nie bylo mnie kilka dni a tęskniłam jakby sto lat minęło :-p

narazie nadrobiłam tematyczne a zanim zasiąde do głównego to tylko napisze

Dziulka
, normalnie rozwaliłaś mnie tym pięknym wierszem o naszej małej bb-owej społeczności :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja też cie kocham! :-D:-D:-D

odrazu humor mam super i w takim nastroju lece czytać co tam u was się wydarzyło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry