reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

zupka ale bardziej dziewczynce pasuje niebieski niż różowy dla chłopca- od razu mi sie kojarzy źle...hehe

pamiętam jak moja teściowa kupiła bluzeczkę dla wnusi- kolor żółto granatowy z traktorem na przodzie i napisem "boy" :szok::no::eek:
nie dziwota,,ze młodej nie ubrałam tego czegoś:confused2:

Moja teściowa dla Zosi kupiła brązowy dres z jakimiś chłopięcymi pierdołkami (chyba auta), bluzę dresową żółtą w samochody(wyścigówki) i sweterek żółto szary z jeleniem na naszywce. Mam ubaw do dzisiaj. Nie wiem jak wpadła na pomysł, że dziewczynce będzie z tym do twarzy. Ja tam nie uważam, że wszystko ma być w różu wręcz przeciwnie ale brąz? Te żółte ciuszki jeszcze ujdą w zestawie ze spódniczką, żeby mi jej nikt z chłopakiem nie mylił ale tego brązowego dresu nie mogę przeboleć. Nawet na po domu mi nie pasuje.

reklama
Niunia, slodki ten Twoj chlopaczek!:D I super ze zdrowiutki!:)

Ja tez jak mialabym wybierac, to wolalabym zeby mi prognozowali chlopaka a dziewczynka wyszla, niz odwrotnie, bo dla mnie tez roz ni cholery meski nie jest;-) Za to mimo ze zwolenniczka rozowego nigdy nie bylam, to po urodzeniu coreczki przekonalam sie ze cudnie jej w tym kolorze:tak: Ale dla dziewuszek lubie tez bardziej meskie spodnie typu bojowki i to tez niekoniecznie w pastelowych barwach:)

zupka ale bardziej dziewczynce pasuje niebieski niż różowy dla chłopca- od razu mi sie kojarzy źle...hehe

pamiętam jak moja teściowa kupiła bluzeczkę dla wnusi- kolor żółto granatowy z traktorem na przodzie i napisem "boy" :szok::no::eek:
nie dziwota,,ze młodej nie ubrałam tego czegoś:confused2:

A tam, bo babcia po Angielsku nie umiała, a traktor pewnie przeoczyła :-D

Zdaje relację z połówkowe a więc w wielkim skórcie piękna zdrowa córeczka :-D coś tam miałam w serduszku hypooo jakaś plamka 2 mm ale powiedział że to jest okey nie trzeba robić dodatkowo echo a nic i mam sie tym wogóle nie przejmować no więc się nie przejmuje reszta narządów wszytsko na swoim miejscu :-D A dodatkowo ginek się uparł i chciał koniecznie zrobić nam fotkę 3d bużki a mala wtuliła się we mnie i zasloniła rączką (potem wam wkleję to zdjątko) a on się uparł że damy rade i Pani się położy na boku jednym na drugim na wznak i trząchał brzuchem i uciskał mi na dole ja juz mówie ze nie wytrzymuję a mąż z ginem prosze leżec zaraz bużkę pokaże a malutka sobie śpi smacznie i ma towarzytswo szturchające ja w duuuu ;-) w sumie widzieliśmy poł buziaczka boczkiem a rączkę jak trzymała przy buziaku tak trzymala dalej.

A ja ledwo wstałam z fotela brzuch mnie nawalał od tych ucisków marcin szczęśliwy a ja czułam się jakby mnie ktoś skopał ale mimo wszystko MEGA HAPPYYYYYYY :tak:

Załączniki

• Ola.jpg
    Ola.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry