ewelinak1
Fanka BB :)
Aniawos - no niestety - jak dla mnie to była zdecydowanie za krótko... tydzień :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie i ja rezygnuje i pozostaje przy transporterze. Albo coś jeszcze znajde:-)
Dziewczyny, któraś z Was szukała okazyjnie Marity, wklejam linka, tylko może kolor nie odpowiadać.
Wózek wielofunkcyjny MARITA - STAN IDEALNY !!! (1654704825) - Aukcje internetowe Allegro
ROAN WÓZEK GŁĘBOKI KORTINA+PARASOLKA+WYSYŁKA 0 ZŁ. (1654360322) - Aukcje internetowe Allegro a tu są nowe gondole bez spacerówki. Też cena fajna.
TANIO roan marita, unikatowy wzór! (1654844453) - Aukcje internetowe Allegro
!!!SPRZEDAM WÓZEK ROAN (MARITA)!!! (1648584438) - Aukcje internetowe Allegro
to ja szukam, dzięki za linki.
Ja mam jeden upatrzony za 400 zł 3 w 1 wygląda jak nowy tlyko kolor nie dokońca mi sie podoba i mąż marudzi że teraz nie czas na wózek. więc narazie szukam dalej.
Ja szukam wózka 3w1, ale ceny mnie przerażają.. podobają mi sie bardzo: IMPLAST BOLDER ECOLINE oraz GRACO SYMBIO. Ale jak wspomniałam, ceny- jak dla mnie- odstraszające. Za to znalazłam (może juz nie tak dobre) ale przynajmniej w przyjaznej cenie 4BABY IZZY lub CONECO V3. w piątek jade je zobaczyc na zywo i wytestowac. Bo wiadomo, na necie to nie to co na zywo.. znacie jeszcze jakieś podobne w podobnych cenach? szukam takich do 1200zł, ale koniecznie 3w1.
nanusia witaj w klubie, ja też czuje się o wiele głupsza
Jak się wkurze to wyjme Pliko i dokupie gondole do niego.
Patrzyłam na necie to sama gondola do pegperego pliko kosztuje miedzy 700 a 800 złJak się wkurze to wyjme Pliko i dokupie gondole do niego.