reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wszystko o wózkach...

hmm, czy mała to bym nie powiedziała. Nie będziecie przecież wozić w nij rocznego dziecka ;)
My musieliśmy sie przenieść na spacerówkę zanim zrobiło sie w niej Kindze ciasno. Nawet nie wiem co to znaczy ciasna gondola, bo tego nie doświadczyłam.
A w lutym , marcu i kwietniu całkiem nioeźle mieścił sie w niej maluch, kombinezon i śpiworek do wózka.

reklama
Nadziejka82 Ja też jestem z Katowice, i też mam dylemat w sprawie wyboru wózka... nie ma na pewno modelu idealnego. Każdy wózek ma swoje wady i zalety.
Bardzo spodobał mi się Bolder SD Ecoline. Fajne kolory!!!

A możesz podać namiary na ten sklep w Zabrzu.
:-D

Chodzisz gdzieś do szkoły rodzenia w Katowicach? mozesz jakąś polecić??

DZIEWCZYNY!!!

A czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z wózkiem DADA Paradise:

tutaj link do niego: NOWOŚĆ!!! WÓZEK VARIO FUN +FOTELIK GRATIS!!! (1625945191) - Aukcje internetowe Allegro,

prosze o Wasze opinie. Cena przyzwoita i kolory mi się podobają, wygląda na funkcjonalny. Co sądzicie??

Cześć karo1311,

ten sklep w Zabrzu to:
Sklep "BOCIEK"
ul. Mikulczycka 1
41-800 Zabrze
Artykuły dziecięce i niemowlęce Bociek Zabrze
Podobno mają ponad 200 wózków na sklepie :)

Wybierałam się do szkoły rodzenia TERCET,bo jest darmowa (refundacja NFZ), ale ostatecznie lekarz polecił mi położną, która pracuje w szpitalu gdzie zamierzem rodzić (CSK na Ligocie) i dziś jesteśmy z nią umówieni - ma mi pokazać porodówkę i opowiedzieć co i jak :) więc chyba ze szkoły rodzenia zrezygnuje.

Jestem po wizycie w sklepie w Zabrzu, faktycznie mają chyba wszystkie możliwe wózki :) Ceny bardzo przystępne. Wkońcu się zdecydowaliśmy i zamówiliśmy wózek COLETTO GIOVANNI w kolorze beżowym. Daliśmy za niego mniej niż podają wszelkie sklepy interentowe. Mam nadzieje że będzie to dobry wybór. Wózek stosunkowo niedrogi, ma wszystko co chcieliśmy żeby miał i ładnie się prezentuje.
A jak wasze wózkowe zakupy?

Dziewczynki nie wiem czy już była tu mowa o wózkach Graco ale wpadł mi w oko jeden model:
GRACO TREKKO COMPLETO 2011 - wózek spacerowy + śpiworek + torba na kółka + folia p/deszczowa Hurtownia Artykułów Dziecięcych MADAR

Co o nim sądzicie? czy może któraś z Was widział go na żywo, albo słyszała o nim opinie?
Mam już mętlik w głowie co do wózka i nie wiem sama jaki wybrać a chcemy już w lipcu kupić:-(
Na razie nr to Mutsy transporter czarny albo czekoladowy, ale teraz oglądam i ten mi się podoba mimo maleńkiej wkłądanej gondolki.

Plissssssssss o jakąś opinie:blink:
http://www.youtube.com/watch?v=LQDgnZMOLro tak się prezentuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki nie wiem czy już była tu mowa o wózkach Graco ale wpadł mi w oko jeden model:
GRACO TREKKO COMPLETO 2011 - wózek spacerowy + śpiworek + torba na kółka + folia p/deszczowa Hurtownia Artykułów Dziecięcych MADAR

Co o nim sądzicie? czy może któraś z Was widział go na żywo, albo słyszała o nim opinie?
Mam już mętlik w głowie co do wózka i nie wiem sama jaki wybrać a chcemy już w lipcu kupić:-(
Na razie nr to Mutsy transporter czarny albo czekoladowy, ale teraz oglądam i ten mi się podoba mimo maleńkiej wkłądanej gondolki.

Plissssssssss o jakąś opinie:blink:
YouTube - ‪GRACO Poussette Trekko completo Orbit‬‏ tak się prezentuje

dla mnie trzykołowce na zime zdecydowanie odpadają...

też trzykołowce uważam za mało praktyczne... tylko ładnie się prezentują.

My w sklepie zamówiliśmy Maritę i czekamy teraz na telefon od właścicielki, kiedy możemy odebrać tę karocę:)
Moja przesądna mama mnie ubije jak się dowie, że wózek w 6 miesiacu kupiliśmy hehehe Już na bodziaki kręciła głową... ale nie dziwię jej się... po różnych ciążowych przejsciach u mojego brata, woli być ostrożna...

ja też się zdecydowąłam na marite, tlyko poluje na jakąś okazje na allegro. Zresztą teraz remont to bym niemiała gdzie trzymać, więc pewnie w sierpniu dopiero kupimy, no chyba że trafie właśnie jakąś okazje.

Ja na tą chwilę waham się jeszcze między Roan a Tako. Tako jeszcze nie widzieliśmy na żywo, jak zobaczymy to ocenimy który nam bardziej pasuje.

reklama