reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Szkoda Kokusiu, ale co sie odwlecze..., a cofania to chyba żadna baba nie lubi.

Myszqo a co trzeba zrobić, bo zostać twoim bagażem podręcznym w tym spa?

reklama
Szkoda Kokusiu, ale co sie odwlecze..., a cofania to chyba żadna baba nie lubi.

Myszqo a co trzeba zrobić, bo zostać twoim bagażem podręcznym w tym spa?

Jak przed piątkiem będziesz w Warszawie to może uda mi się Cię przemycic w walizce. tylko ze spaniem może być słabo - mój mąz to wielka chłopa i do tego chrapie :-D

Mamusiu o której Karolcia chodzi Ci spać, czy wracając o 20 do domu widziałyście się przed jej snem czy przez 2 tygodnie wcale?:szok:
ja juz kiedys pisalam ze moja Karolina od urodzenia chodzi spac o 23.oo i wstaje o 9.00-9.30, w dzen spi 2-2,5 godz, wiec sie wysypia:-)
Mamusia to Ty teraz mega zapracowana kobieta. A jednak Karolinka idzie do przedszkola. Tego co polecała Marzycielka?
tak jak pisalam bylam zapracowana tylko 2 tyg, a czy pojdzie do przedszkola to zalezy jaka bede miala prace

czesc:)
słonecznie i poniedzialkowo:)

Mamusiu to super ze aktywnie spedzasz wreszcie czas:) ja tez lubie jak cos sie dzieje wtedy czlowiek ma wieksza energie do zycia:)
no fajnie bylo, ale sie skonczylo:-)

hej hej
Myszko a dla mnie w walizce tez znajdzie sie kawalątek przestrzeni?? jesli chodzi o spanie to ja nie jestem wymagająca moge zasnąc w jacuzzi:)
Kankija ostatnio faktycznie czesto wychodzimy z mezowym na miasto sie zabawic:) kino jedzonko :) ale przez pierwsze 1,5 roku zycia Fifa praktycznie bylismy uwiazani w domu ale powiedzielismy dosc i teraz jak tylko nadaza sie okazja ki ktos jest chetny na zaopiekowanie sie dzieciem to my idziemy cieszyc sie soba i powiem wam dziewczyny ze od kiedy tak randkujemy to i w malzenstwie jest od razu lepiej:)

szukalam dziewczynki moje kochane szpileczek na weselicho mojego brata i upatrzylam soebie takie piekne cieliste szpileczki w aldo:) moje dziecko dzielnie znioslo 4 sklepy z obuwiem ale juz w reszcie nie chcial mi towarzyszyc:( wiec musze tam wrocic sama hahah

Mamusiu to trzymam kciuki aby wrzesien byl rownie pracowity:)

Madzia normalnie mnie powalilas ta wasza godziną porannego wstania:) to chyba sikoreczki rannymi ptaszkami nie sa hahha:)

Hejka ;) my niedawno wróciliśmy z Alankiem ze spacerku, a teraz ten smyk gania po domu z siusiakiem, na górze, i za nic w świecie, nie chce da sobie ubrac majtek :no::-D:-D

Kankiya, czemu się nie cieszysz moim szczęściem, że mi konto na nk odblokowali ?:baffled::szok::-D:-D:-D:-D

Aj kobitki zazdroszczę Wam tych spa, wypadów do kina i do restauracji :zawstydzona/y:, no ale z całego serca Wam życzę udanych wojaży :tak::-)

Kana co u Was ? dalej szalejecie z Mari ile dusza zapragnie ?:-p:-D:-D, nie za długo ?:-D:-D:-D:-D (żart):-D:-D

Hejka ;)
Kankiya, czemu się nie cieszysz moim szczęściem, że mi konto na nk odblokowali ?:baffled::szok::-D:-D:-D:-D
:-p:rofl2:

Tygrysku fajnie,że sie tak integrujecie z mężusiem;-)a jeśli chodzi o zakupy to ja też nie mam szans na jakikolwiek wybór w obecności Bianki:zawstydzona/y: mimo iż się długo nie zastanawiam ona szybciej wytrąci mnie z równowagi ściąganiem z półek wszystkiego co jej wpadnie w ręcę, więc wychodzę i wracam sama innym razem

Cześć dziewczyny

Kankiya, tygrysku zazdroszczę Wam tych wypadów do kina.

Myszqo ale masz fajnie z tym SPA.

My dzisiaj bylismy na wycieczce rowerowej, Mati zachwycony bo wstąpilismy do folwarku zwierzęcego. A mnie boli tyłek od jazdy na rowerze :-D, ale fajnie było.

:-p:rofl2:

Tygrysku fajnie,że sie tak integrujecie z mężusiem;-)a jeśli chodzi o zakupy to ja też nie mam szans na jakikolwiek wybór w obecności Bianki:zawstydzona/y: mimo iż się długo nie zastanawiam ona szybciej wytrąci mnie z równowagi ściąganiem z półek wszystkiego co jej wpadnie w ręcę, więc wychodzę i wracam sama innym razem

A ja juz się nauczyłam, że Mateusza nie biorę na większe zakupy, bo jestem bardziej zmęczona bieganiem za nim ... ostatnio byliśmy w centrum handlowym i w ostatniej chwili zdążyłam złapać ogromnego manekina, który się przewracał bo Mati chwycił za nogę.

reklama
A wiecie na co ja bym miała ochotę? Żebyśmy się gdzieś spotkały wszystkie razem. Ale bez dzieci. Zeby był pełen luzik i relaksik. Dobre winko i pogaduchy nie przerywane wołaniem o picie, jedzenie i siku :-D

Do góry