reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2012

reklama
dziewczyny, a pijecie w ciązy kawę?
ja nie moge sobie odmówić rano, słabej z mlekiem ale może przerzucę się na bezkofeinową?

donia - nie przeżucaj się;-) jak Ci smakuje - słaba kawa z mlekiem rano nic Ci nie zrobi ... :)
Ja piję jak mam ochotę, raz parzoną a raz rozpuchola , też z mlekiem :)

alka - hm... o której konczysz ? ... zrób ucieczkę :-)

dziewczyny, a pijecie w ciązy kawę?
ja nie moge sobie odmówić rano, słabej z mlekiem ale może przerzucę się na bezkofeinową?

Ja tego problemu nie mam, bo nigdy nie piłam kawy. Nie potrzebuję jej i nawet specjalnie nie lubię. No chyba, że latte, ale to bardzo rzadko i poza tym latte to mleko z kawą a nie kawa z mlekiem ;-) Jednak podobno jedna filiżanka nie zaszkodzi, ale słabszej niż zwykle!

nagapalma codziennie tak samo 8-16 i między 9-15 udaję, że pracuję ( oczywiście na babyboom, fb, gg i innych podobnych) do 9 jem śniadanie i piję herbatkę, a po 15 zaczynam się pakować do domku hihihi Ucieczka - dobry pomysł, a do domku mam pieszo 2 minuty, oczywiście pod warunkiem, że idę naprawdę wolno :-D

Alka to masz luksus z tym spacerkiem. Ja niestety komunikacją miejską, ale powiedziałam basta i zabieram mężusiowi samochód, w te upały podróż autobusem może się skończyć hafcikiem.

A dobrze, że mnie uspokoiłyście z kawą. Ja zawsze miałam niskie ciśnienie, ale w ciązy nawet do 127/70 dochodzi :szok:

hejka
ja dzis na obrotach...walizeczki spakowane wiec jutro bede miała luzik :)
Kurde tak bardzo sie boje lotu z mlodym jak My to wytrzymamy........

ale bede miala tu co nadrabiac. Nie piszcie za duzo :p

co do sexu to ja dzis rano :p drugi raz w ciagu miesiaca. he he

ja jestem okropny kawosz. Ł mnie czasem opiernicza ze tyle pije ale w ciazy nie pijam w ogole. Raz mi się inkę zdarzyło wypić ale bez rewelacji ...
a co do cisnienia to ja mam czesto 130/80 ale to przewaznie z rana

oj Marciaa przypomniałaś mi, że też muszę się spakować, czeka mnie 15h samochodem blee
ale Wy to pewnie na cieplutkie wakacje śmigacie? eh pozazdrościć

reklama
Do góry