reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie ma zdjęcia, nie zrobione, nie wstawię, groźby wymiotne na mnie nie działają i nic mi takiego nie mówiłaś bym miała się porzygać :p
Dupoo gadałam Ci ,że coś jem i od razu Ci się niedobrze robiło :-D i to na gadulcu ;-)

donia, ona jeszcze moje mdłości ciążowe przejęła ;-) ale dobrze jej tak, bo jej nie lubię :-D

reklama
Klari- a jak ona dochowała takiego dużego bobasa :-D nie wyobrażam sobie jakby miała takiego dzidziusia rodzić siłami natury :-D

Kasia- trzymaj, trzymaj :-D &&& :-) bardzo bym chciała by Nam się udało :-D

Ael- ja się Fifką cieszę, choć Twoje fotki też lubię pooglądać :-D ale dziś z racji tej miski Ci wybaczam :-D

Donia- ja dziecko Czarnobyla, więc się nie dziwie, że mam tak dziwne cykle, że nawet komputer sobie poradzić nie może :-D Ja Ciebie usprawiedliwiam, w ciąży nie jestem a tez aferę bym zrobiła :-D

Dupoo gadałam Ci ,że coś jem i od razu Ci się niedobrze robiło :-D i to na gadulcu ;-)

donia, ona jeszcze moje mdłości ciążowe przejęła ;-) ale dobrze jej tak, bo jej nie lubię :-D

Madzia TY niedobra, jak możesz naszą Ael szkalować. Poproszę dupkę wypiąć, będą baty.

A Ty Ael idź się porozpieszczać, wydaj pół wypłaty chłopa, niech wie jak to będzie jak będzie dziecko :)

Aerleda ja Ci wspolczuje z calego serca, do niedawna nie mialam pojecia co do wymioty, wczoraj jak mi zoladkiem wytrzeslo, to sie modlilam zeby minelo no i minelo. Caly dzien do pupy, spalam, non stop w lozku, zero sil na cokolwiek. Ale pomysl ze minie!

Doniu, Truskawcio dziękuję wam, przynajmniej wy jesteście dla mnie dobre dziś chlip chlip Zobacz załącznik 363687

Big wiesz no nie ma wyboru jak minąć, nudności mają czas przez 2 tygodnie by zniknąć, 29 czerwca mam być jak nowo narodzona i nic ma mi nie dolegać, bo ja tak łatwo nie odpuszczę usg tego dnia.

Przestań się mazgaić Moja Droga ;-) kiedy mam przyjechać wyprzytulać brzuch ?;-)

Donia Ty nie kuś klapsami ;-) to jest mój ukryty ( no teraz już nie) fetysz ;-) dupki lubie wzdłuż i wszerz ;-) z naszego forum to Big ma świetny :-) :unsure:

reklama
Do góry