Byłyscie ze swoimi pociechami juz na wizycie u dentysty?
my mieliśmy "przymusową" wizytę u dentysty, bo Sebastianowi po przygryzieniu wewnętrznej strony wargi zrobiła się narośl i poszliśmy ją zbadać, przy okazji była wizyta adaptacyjna - młody mnie zadziwił bo był bardzo grzeczny, siedział ładnie, oglądał przyrządy, itp. Myślałam, że tyle nie wysiedzi a on chyba był zbyt zainteresowany by szaleć

Dentystka trzy razy zaglądała mu do buźki, żeby nie trzymać na raz szeroko otwartej, żeby się nie zniechęcił...
Zastanawiam się nad tym lakowaniem co pisałyście..
FraniowaMama a zamierzasz go jakoś oduczać nocnego jedzenia?
przed chwila mala sie obudzila i zawolala ze chce siusiu w szoku jestem normalnie, bo ona z reguly sie nie budzi w nocy zeby znowu zasnac tylko zeby wstac jak juz, a tu prosze pieknie zrobila siusiu i poszla spac dalej
wow, super, gratulacje wielkie!!!
wczoraj to tylko marzyłam kiedy zaśnie bo miałam już dosyć jego wrzasku do tego wczoraj przebila nam sie 3 i mały byl nie do zniesienia
to może przez tą 3kę taki bunt? u nas też był parę dni nieznośny jak zaczęły się wyrzynać..
Co do jogurtów, powiem wam że ostatnio mały dostał monte, dałam mu a sobie wzięłam taki serek wiejski, ten granulowany, usiadłam koło niego, wziął żeby spróbowa, przy połowie oddał mi swoje monte i powiedział że ja mam sobie to zjeśc, i zjadł cały wiejski :-) tak więc może i dla któregoś z waszych dzieci będzie to dobra alternatywa za te słodzone
potwierdzam, Sebastian też ostatnio polubił, chyba najbardziej podobaja mu się te kuleczki
on mnie ma przez całe dni 3-4razy w tygodniu i to tylko dla siebie... wiadomo są rzeczy które zrobi musze, ale jak mam czas to się z nim bawie, spacerujemy czytamy, uczymy czegoś nowego...
a co przez pozostałe dni? może właśnie on w taki sposób wyładowuje swoją tęsknotę i złość że Ciebie nie ma??
u nas jest "problem" z zasypianiem.. odkąd jest ciepło to nie da rady żeby Sebastian zasnął wcześniej niż 22/23.. nie wiem czy tak zostawić czy mu pozwolić na takie późne zasypianie? potem śpi do rana, budzi się jakoś w godzinach 7:30/9, zdarza się i 10..