reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mamolka superowo że już w domku :*:*:*

Wiola tez bym chciała kiedys dziewczynkę,ale jak będzie chłopaczek to tez będzie superowo :-)))))))

reklama
Byłam u fryzjera ;-) Troszke podciełam i zmodyfikowałam, jutro rzuce soczysta maline na włos..I wogóle zauważyłam jak się faceci za mna patrzą...Ach :-) W ogóle taka jestem inna...Czuje się dojrzałą kobietą :-)

Byłam u fryzjera ;-) Troszke podciełam i zmodyfikowałam, jutro rzuce soczysta maline na włos..I wogóle zauważyłam jak się faceci za mna patrzą...Ach :-) W ogóle taka jestem inna...Czuje się dojrzałą kobietą :-)

Już nie mogę się doczekać tej malinki na Twoich włosach :-) Jesteś dojrzałą,ładną i fajną kobitką.Za mną się nie oglądają,a przynajmniej nie zauważyłam hehehe

Mi się marzy taki kolor :-)
http://republika.pl/blog_wt_4199350/6405615/sz/lilhhy.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Renczysia ogladają sie na 100% :-) Po prostu tego nie widzisz ;-) Musieliby byc ślebi zeby sie nie ogladać :-)

Smiem twierdzic ze za Renczysia faceci sie nie ogladaja bowiem nie chca byc posadzeni o molestowanie nieletnich hehe :D jacys nastolatkowie pewnie masowo :p:p

ja na chwilke wpisac co u nas

plec mojego kolejnego dziecka jeli bedzie nam dane jest mi obojetna na maksa byleby nie chorowalo :(((

Z Arlenka chyba lepiej, dzis znow bylismy w szpitalu, przedwczoraj tez.. a dzis jeszcze u lekarza bo w szpitalu dyzur sie skonczyl, przez cala noc nie spala bo miala brzuszek jak kamien, boli ja dupka brzuszek i jest odwodniona :((( jednak nie na tyle by dostac kroplowke, dzis robili crp i jest ok, miala tez normalna kupke (w miare oczywiscie) jednak jest strasznie oslabina i rozbita, wszystko ja denerwuje a najbardziej ja wciskajaca jej ciagle picie :/// no a jak mam ja nawodnic??
Tlumaczenia lekarzy mnie przekonuja, po co dawac antybiotyk jak na wirus nie podziala a zniszczy dobra bakterie i oslabi dziecko bardziej, i jesli nie jest tragicznie odwodniona to lepiej nie narazac ja na stres szpitala i zarazkow tam panujacych jednak, mimo zachowanych ostroznosci zawsze sie moze cos przyplatac. Ale jako rodzice dostajemy apopleksji i zagryzamy palce z przerazenia i strachu ze cos sie stanie naszej malutkiej, cala rodzina w Pl rowniez strasznie przezywa a to "tylko" wirus a tak potrafi wykonczyc malenstwo.
Uciekam sie zrelaksowac na polspiaco :/ no i ten zab a raczej miejsc po nim mnie napier... miala ktoras kiedys wyrywana 8?? Mozecie napisac jak bylo po?? Bo ja nie moge otwierac buzi, jem papki i pozeram Arlenkowe kaszki :/ jest tragicznie nieco.

Mamolka super ze wrociliscie :> maluszkow szkoda ale nie zawsze rodzice moga byc na miejscu niestety..faktem jest natomiast ze nie zawsze chca,

Bodzinka :D:D:D:D bardzo lubie Twoje nastawienie :D:D:D :*

Wiolcia ja pragne zobaczyc Twoje zdjecie z avatara w powiekszeniu, jest pieeekneeeeeeeeee

salomi
trzymajcie sie tam mocno i nie dajcie sie temu paskudemu wirusowi

a w mojego jaska jakis szatan wstapil po raz drugi tak sie zaniosl ze chyba z 15 sekund nie oddychal masakra... ja juz nie wiem co mam robic pytalam lekarza to mowila ze jak sie tak zanosi to trzeba albo dmuchnac w buzie jak kedys pisalyscie albo wtylek klepnac tylkoo na niego to nie dziala ani jedno ani drugie. masakra mam dosc.... jestem tak podkur....a ze nie macie pojecia az czuje jak we mnie wszystko buzuje... mam nadzieje ze uda mu sie zaadaptowac w zlobku i chociaz odsapne... macierzynstwo nie jest na moje nerwy ja chce do pracy!!!!!!!!!!!!!! :(

Smiem twierdzic ze za Renczysia faceci sie nie ogladaja bowiem nie chca byc posadzeni o molestowanie nieletnich hehe :D jacys nastolatkowie pewnie masowo :p:pe

Ehehehheh dobre heheh

Trzymam kciuki żeby wstrętny wirus jak najszybciej uciekł od mojej przyszłej synowej,już nie wiem której bo tyle tu małych laseczek że masakra :) :*:*:* Ale Mikos się podzieli z innymi Grudniakami i każdy znajdzie swoja królewnę :)

reklama
Salomi - wstrętny ten wirus, a kysz! a kysz!

Misi - policz do 10 ;-) Ja też się czasem wkurzam, ale zawsze sobie myślę, że dzidziuś nie płacze tak przez złośliwość, tylko coś go boli, przeszkadza i inaczej nie potrafi tego przekazać.
Z resztą Ida raczej się nie zanosi, za to ma taki śmieszny płacz. Takie "gorzkie żale". W tym swoim gulgoczącym języku użala się, jaki ten świat zły i niesprawiedliwy. Próbowałam nagrać, ale mi się nie udało.

A mój Wielki Kombinator dzisiaj przeszedł sam siebie. Położyłam ją do łóżeczka spać, ale Gwiazda za cholerę nie jest śpiąca, bo się po południu zdrzemnęła. Zostawiłam ją samą, po chwili przychodzę, a ta leży bez pieluchy :szok: Ściągnęła sobie pchła mała. Teraz co 5 minut biegam góra dół, góra dół - i sprawdzam, co nowego zbroiła :baffled:

Do góry