reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hej dziewczynki, dzięki za kciuki, okazało się, że to zator mleczny:eek:
Ale chwila grozy była u onkologa, dopiero usg rozwiało obawy. A no i cyce mam już pełne mleka:eek:
Asiacur, cieszę się że urlop udany:-)
Karolinkaz, jak Wiki miała 2-3 miesiące pytałam pediatrę czy możemy za granicę jechać samolotem i powiedziała, że nie ma żadnych przeciwwskazań, więc myślę, że wypad nad morze z miesięcznym maluchem jest zupełnie spoko. Tak jak Oli powiedziała, lepiej podróżować z takim malcem niż ze starszym, bo takiemu wystarczy tylko mleko i sen:-)

reklama
witajcie :-)

doczytałam tylko, że coś rozmawiałyście o wyjazdach z maluchami. Ja też planuję pojechać z małą do rodzinki nad morze wrzesień/październik. Zobaczymy jak to te plany się sprawdzą w trakcie wykonywania ;-)

ja się szykuję na ktg.
DO wieczorka poczytam dokładniej.

Dzięki Szuszu ale to Karolaola pytała:-) Co nie zmienia faktu, że bardziej się przekonałam do wyjazdu:-)
Aaa... No i dobrze, że to tylko zator, masujcie, masujcie teraz Twoje piersi:tak:

szuszu super ze to nic poważnego, ale popieram, musisz zapędzić teraz małża do masowania:tak::-)

a ja właśnie zaczęłam jeść słonecznik, położyłam sobie miseczkę na brzuchu a ona tak śmiesznie zaczęła podskakiwać :-D:-D
nie wiem jak wy, ale ja co kilka dni wcinam słonecznik:happy:

Dzięki mamuśki;-)

tonya to Ciebie czekają niekończące się emocje !! A mieszkanko już macie?
szuszu dobrze, że to nic poważnego i że szybko zareagowałaś:tak:
Marzenixx ja też:laugh2:

reklama
Hej laski:)
Szuszu-uffff
Ja już w domku:) niespodzianka:D
Pani dr. w szpitalu, przebadała na wszystkie sposoby i stwierdziła ta pani do domku. Więc jestem z torbą leków, mnóstwem zaleceń ale u siebie!
O jeny jak mi się już chciało do mężka. Moja szyjka ma 3 cm- hehe co na standardy patologii ciąży widać dużo jest i widziałam na ułamek sek twarzyczkę mojego synka- śmieszna taka pomarszczona- wyglądał jak mały mopsik:D
Laski jesteście moimi idolkami- ja to jak napatrzyłam się na te dzidziusie to pewnie będę posrana jadąc do domu a co dopiero w jakieś dłuższe wyprawy.

Do góry