reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
U mnie plus 7 kg jak na razie na wadze :]... Aj co tam dziewczyny będziemy się przejmować. Głodować ani odchudzać się nie będziemy przez jakies widzi mi się lekarza. Nie mniej jednak moja lekarka wręcz powiedziała, że co tak słabo z tą wagą :p:p:p Więc GŁOWA DO GÓRY :) Najważniejsze zdrowie dzieciaczka!!

no widzisz lekarka spoko , moj za tyle kg do przodu malo mi lba nie urwal hehe

Fajnie, ze wiecie ile waza i mierza Wasze maluszki :) Ja sie dowiem 20 lipca mam nadzieje.
Co do tycia narazie mam +2 kg :)

to malutko przytylas :)

Jestem po wizycie:-)wlasnie wrociłam cała happy bo widziałam moją kruszyne:-)
Łożysko już przesuneło sie ku górze i nie jest już tak nisko jak było, szyjka zamknieta dluuuga:-) no i było usg, malusia waży juz 1 kg :szok::-) pupcie miała nad moim pępkiem główke na dole... z racji marnego usg i braku moich szkieł kontaktowych nic wiecej nie zaobserwowałam:wściekła/y:zdjec tez niet....

no widzisz lekarka spoko , moj za tyle kg do przodu malo mi lba nie urwal hehe

No Kinga ma najbardziej wyluzowaną lekarkę w naszym mieście :-D:-D...spoko babka...jak byłam u niej po powrocie z USA i było to tak ok pół roku po porodzie to ona do mnie "wskakuj skarbie zobaczymy co tam mamy" po badaniu" sprzęt superowy bzykac się można" :-p:-p:-D

No Kinga ma najbardziej wyluzowaną lekarkę w naszym mieście :-D:-D...spoko babka...jak byłam u niej po powrocie z USA i było to tak ok pół roku po porodzie to ona do mnie "wskakuj skarbie zobaczymy co tam mamy" po badaniu" sprzęt superowy bzykac się można" :-p:-p:-D
Super babka :-):-)

reklama

ciezko trafic na super gina ... moj niby jest ok , ale z ta waga mnie wkurzyl :/

Do góry