Magda_Mr
Fanka BB :)
Fajnie, ze wiecie ile waza i mierza Wasze maluszki
Ja sie dowiem 20 lipca mam nadzieje.
Co do tycia narazie mam +2 kg
Co do tycia narazie mam +2 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie plus 7 kg jak na razie na wadze :]... Aj co tam dziewczyny będziemy się przejmować. Głodować ani odchudzać się nie będziemy przez jakies widzi mi się lekarza. Nie mniej jednak moja lekarka wręcz powiedziała, że co tak słabo z tą wagąWięc GŁOWA DO GÓRY
Najważniejsze zdrowie dzieciaczka!!
Fajnie, ze wiecie ile waza i mierza Wasze maluszkiJa sie dowiem 20 lipca mam nadzieje.
Co do tycia narazie mam +2 kg![]()
wow... zazdroszczę!Fajnie, ze wiecie ile waza i mierza Wasze maluszkiJa sie dowiem 20 lipca mam nadzieje.
Co do tycia narazie mam +2 kg![]()
no widzisz lekarka spoko , moj za tyle kg do przodu malo mi lba nie urwal hehe
Super babka :-):-)No Kinga ma najbardziej wyluzowaną lekarkę w naszym mieście...spoko babka...jak byłam u niej po powrocie z USA i było to tak ok pół roku po porodzie to ona do mnie "wskakuj skarbie zobaczymy co tam mamy" po badaniu" sprzęt superowy bzykac się można"
![]()
No Kinga ma najbardziej wyluzowaną lekarkę w naszym mieście...spoko babka...jak byłam u niej po powrocie z USA i było to tak ok pół roku po porodzie to ona do mnie "wskakuj skarbie zobaczymy co tam mamy" po badaniu" sprzęt superowy bzykac się można"
![]()