to dobrze, niech spi przez miesiacTo jest lek narkotyczny, po nim dzieci często rodzą się ospałe. Nie polecam w trakcie porodu..

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to dobrze, niech spi przez miesiacTo jest lek narkotyczny, po nim dzieci często rodzą się ospałe. Nie polecam w trakcie porodu..
podpisuję sie pod wypowiedzią Oli.B-ja tak samo robiłam z Wiki i teraz też tak zamierzam robić z młodym .Sudokrem tylko na odparzenia tak samo jak linomag itp.
Profilaktycznie to chyba tylko jakaś zaspka ewentualnie nic po za tym .Tak samo myślę o tych wszystkich płynach i balsamach typu Oilatum to jest dla dzieci z problemami skórnymi i nie powinno sie moim zdaniem stosować dla bobasa który nie ma stwierdzonych takich przypadłości.Zwykła oliwka lub balsamik wystarczy.Jeśli skóra dzieciaczka od początku przyzwyczai sie do takich specyfików typu Oilatum itp. to później może mieć problem jak zapoda się zwykły balsamik lub płynik .
asiacur-to właśnie zależy od dzieckaja właśnie wychodzę z założenia ,że do czasu gdy się nie okaże ,że bobo jest alergikiem itp. to niepotrzeba stosować takich preparatów,wystarczą zwykłe -ale oczywiście to moje zdanie
![]()
Z tego względu iż niedługo będę kosmetyczką- też się z tym zgadzam!a ja się z tym zgadzam![]()
a nie rozważasz w ogóle tego Gdańska do porodu? Wygodniej by Ci było...