reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

i co nikogo nie ma ;( ja spac nie moglam jak zasenlam to twardym snem boje sie o dzidzie ;/ ahhhhhhhhhh zwariuje

no i moje maniery sa do duszy bo kazda z was ie pokazala ...Małe wielkie szczęścia tu jest blog naszego synka mnie i meza mozna tam zaaobserwowac

MOU -przywołuje cie do porzadku i szeregu ty tu pisz co sie dzieje -chyba ze zafaslkowalas i na nas sie obrazialas ;>

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana ! :)

MOU!!!!!!!!!!!!!! wołamy Cię!!!!!
Kasiurek - ja bardzo chętnie przyjmę resztę Castagnusa :D wyślę Ci priva :)
PS - jak wkleić ten wykres enpr w prawy róg sygnaturki??
w pon odbieram termometr ;] od wtorku mierzę ;) Kasiurek, Ty mierzyłaś w ustach czy dowcipnie?

Hej hejjj

widze, ze dzisiaj pustki. My pojechalismy na sniadanko, teraz Meliska spi, a ja wywoskowalam nogi . Po depilacji niestety wloski mi wrastaja w skore, ale uparlam sie i nie bede golic nog, tylko przyzwyczaje je do depilacji woskiem.

Dokladnie za tydzienpowinny zaczac mi sie dni plodne:-) Juz nie moge sie doczekac:-)) Co tam u Was, jakies fajne plany weekendowe?

Mou wylaz z dziury!!

witam z rana ! :)

MOU!!!!!!!!!!!!!! wołamy Cię!!!!!
Kasiurek - ja bardzo chętnie przyjmę resztę Castagnusa :D wyślę Ci priva :)
PS - jak wkleić ten wykres enpr w prawy róg sygnaturki??
w pon odbieram termometr ;] od wtorku mierzę ;) Kasiurek, Ty mierzyłaś w ustach czy dowcipnie?
na enpr jest cos takiego jak "moje cykle" klikasz na to i tam masz kod na forum i reszte robisz jak z suwaczkami wklejacsz jako sygnature i gra i buczy i nie musisz zmieniac co cykl bo on sie sam zmieni jak ino nacisniesz symbol @ na ustawieniach;]

ja mierylam w ustach ogolnie bylo tak- budzilam sie o 6 - zamykalam dziob (zawsze swpie z otwarta) na jakies 2-3 minuty potem wkladalam termometr i mierzylam do piknieciai tyle;]

raz mierzylam dowcipnie ale jakos hmmm wolalam w ustach zreszta do teraz to robie

Kurcze, to moze ja tez zmierze w tym miesiacu, tak na probe termometrem elektronicznym, ktory mam w domu. Tylko, zee ja budze sie o roznych porach - od 7 do 9 zaleznie od tego jak mi spi dziecko. Jak sie budzi to ja biore do nas do sypialni i dalej sobie leniu****emy. Myslicie, ze moge mierzyc jak juz ja bede miala w lozku? tzn bede musiala wstac, ale tylko na kilka sekund.

IiM -noniestety mierzysz po przebudzeniu ;p od razu jelsi dowcipnie jelsi w ustach to tak jak ja napsialam , i fopiero pozniej po malo mierzy sie o stale porze +/- pol godziny . ja zawsze o 6 najgorzej bylo w weekendy.

reklama
IiM - nic nie dostałam na FB... hmmm na pewno mnie zaprosiłaś?

Kasiurek - dziękuję za instrukcję dot enpr - testuję czy działa ;)
a możesz jeszcze raz napisać drugą część posta? Bo nie zrozumiałam...
najlepiej, to chyba ustawić budzik na godzinę, gdzie dziecko jeszcze śpi, zmierzyć i iść spać dalej, nie? ;)
a mierzyłaś w ustach gdzie? tzn jak wkładałaś termometr? pod język na środku? bo ja zawsze pod pachą mierzyłam, ale to jak chora byłam, a to jest co innego...

Do góry