reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam witam nikt sie nie pyta jak moja wizyta u ginka ??
No to pisz! Co się pytasz :p

Lovka a co gotujesz? Bo ja się dziś bym wprosiła do kogoś na obiad. Dementorzy wyszli na ulicę a ja czuję się z powodu tej pogody jak z dupy wyjęta.
Jeszcze w końcu panowie z administracji przyszli W KOŃCU! wymienić na pion wodno-kanalizacyjny i W KOŃCU!!! ruszy do końca ten remont łazienki. Wczoraj to ja za pomocą mokrych chusteczek i maszynek do golenia dziargałam sobie nogi bo były przeokropnie zarośnięte...jeszcze 2 tygodnie to by włoski były takie długie jak u mojego.

Ostatnia edycja:
no wiec zalozyl mi karte ciazy ;-) dzidzia rosnie jak na drozdzach powiedzial ze za 2 tygodnie bedzie pewny czy tam czasem blizniakow niema ;-) ale jak na razie mowi ze widzi jedno;-) no i jak zwykle natalka zapomniala sie spytac czy moze sie z mezem kochac ahh ;-) ale to przez te wrazenia ;-)

i pogubilam sie w ktorym tygodniu jestem ;-) a no i kazal zrobic morfologie mocz ige costam i rozyczke i toxoplazmoze ;-) ale za tydzien ide prywatnie do ginka we wtorek z medicovera to wtedy tam zrobie badania krwi i bede miec;-) w zestawie za darmo ;-)tzn z pakietu sciagna sianko ;-)

a tak wyglada moje malenstwo Zobacz załącznik 371112

Chyba smażony ryż z kurczakiem i warzywami na parze ;) + surówka.

Atan ale kruszynka ;) Cieszę się, że wszystko w porządku :* Dziś śnił mi się poród. Mojego męża przy tym nie było, urodziłam śliczną dziewczynkę i jak ją zobaczyłam to zapomniałam, że w ogóle coś mnie bolało :p :D

Ostatnia edycja:
Atanku to super, że wszystko jest ok. Czekam na wieści od ginka z medic. no i na wyniki badań. Trzymam &&&.
Ael no ja dziś mam zapiekankę z fasolki szparagowej:-)

Nareszcie wolny dzien od pracy....Za to mam duzo pracy w domku np obiad (gulasz z marchewka ziemniaczki i sałatka z pomidorow,pomidorki mamy juz z ogrodka) a po za tym prasowanie i mycie podłóg.
Wczoraj miałam dzien siusiu,sikałam chyba co poł godziny.Wogole sikam czesto z tym etapiue ciazy ale wczoraj to był dzien wyjatkowy a piłam jak zwykle.Mozliwe ze dzidzia ułozaya sie akurat na woreczek moczowy.
Atan sliczna Fasolinka gratulacje

Atanku śliczna fasoleczka i bardzo cieszę się, że wszystko jest dobrze :-)

Fiona mogę na obiad się wprosić? Twoja propozycja mnie ujęła najbardziej
036.gif

Hej dziewczyny ;) bardzo dawno mnie tutaj nie było :( Widzę że nowe fasoilki są gratulacje :*:*
Ja trochę po lekarzach pochodziłam i okazało się że mam guzki na tarczycy :( niewiadomo czy będą robić biopsję ale na pewno mam lekką niedoczynność i hormonki bede brać zobaczymy czy bede mogła dzidzie nosić pod serduszkiem.. Jak nie to się chyba załamie :(:(

Gocha niemartw sie moja mama ma guzki i bieze tabletki i ma 3 zdrowych dzieci ;-) bedzie dobrze ;-)

reklama
Hej dziewczyny ;) bardzo dawno mnie tutaj nie było :( Widzę że nowe fasoilki są gratulacje :*:*
Ja trochę po lekarzach pochodziłam i okazało się że mam guzki na tarczycy :( niewiadomo czy będą robić biopsję ale na pewno mam lekką niedoczynność i hormonki bede brać zobaczymy czy bede mogła dzidzie nosić pod serduszkiem.. Jak nie to się chyba załamie :(:(
Oj kochana co to się dzieje... Jak kochana jest lekka niedoczynność to szybko da się wyleczyć, a guzki czasem niestety na tarczycy się pojawiają. No ale dobrą stroną tych guzków i niedoczynności jest to, że pewnie są to zwykłe guzki, które przytrafiają się ponad 50 % kobiet z reguły nie są niebezpieczne. Nie produkują też poza organizmem hormonu bo nadczynności nie masz, to też dobrze. Biopsję będziesz mieć bo na usg wyszły więc wskazanie z usg będzie do zbadania tych guzków. Ważne by nie rosły i nie uniemożliwiały oddychania czy połykania jedzenia. A jako, że w ciążę chcesz kochanie zajść, to będziesz guzki miała leczone, ale radioaktywnym jodem, albo takimi zastrzykami, nazwy nie pamiętam, albo ale chyba w ostatecznym przypadku operacja usunięcia.
Ale ważny jest wynik biopsji. W każdym razie guzki czy niezłośliwe czy złośliwe, nie przekreślają Cię w przyszłości do bycia mamą :-)

Do góry