reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

aelreda...oby, oby sie szybko udalo! :) z tego co rozumiem, ty nie musialas sie dlugo starac? :p

Uda się uda, co ma się nie udać :-D
No ja pierwszy cykl zaszłam, ale fasolka była słaba i była ciąża biochemiczna nierozwijająca się. No i w drugim cyklu szczęśliwie się udało. A testów zamierzałam używać od marca jakby w lutym się nie udało.

Jak ten seksoholik, ta nimfomanka niekryta Ael się z tym swoim migdali co dzień to i się testów nie zdążyło zrobić..ahahah(Ael żart, wiesz że Ci zazdroszczę);-)
Ael odnośnie cc, to u mnie jedynie mój stary będzie ze mną bo przecież rodzinka mi nie pomoże. Aaaa chrzanić to..
Galareta RAZ!!!!!!!

Oj tam! Ale codzienne bzykanko zdało sprawę :p
A co do pomocy, to nigdy Dziurko nie wiesz kto by Ci pomoże.

Ael nie uda Ci się to :-) nie ma opcji :-) nie przekabacisz mnie ;-) Nie mam zamiaru myśleć o cc czy tym,że milion osob będzie mi w krocze patrzeć i się kochać nie będę 6 tyg nooo waaay :-)

Bo Ty kochana nie wiesz jakie mam możliwości muhahahahah :-D

reklama
Aelreda no ja mimo, że nie jestem jeszcze w ciąży, to wiem, ze będę miała cc... naturalnie nie mogę rodzić... ale nie wiem jak ty, ale ja się z tego faktu strasznie cieszę... :-) nigdy nie chciałabym rodzić naturalnie.... a jak jest z Tobą???

Ael a co przyjedziesz do mnie?:-) No wiem na kogo liczyć mogę i wiem na kogo chciałabym;-)
Wieta co Wam powiem. Ja myślałam, że dziecko to w sumie droga inwestycja, bo te pieluchy, chusteczki itd a tu z koleżanką gadam i ona z jakiejś strony zamawia i nie tak drogo to wychodzi:szok:

Ostatnia edycja:
Aelreda no ja mimo, że nie jestem jeszcze w ciąży, to wiem, ze będę miała cc... naturalnie nie mogę rodzić... ale nie wiem jak ty, ale ja się z tego faktu strasznie cieszę... :-) nigdy nie chciałabym rodzić naturalnie.... a jak jest z Tobą???

A czemu wiesz, że będziesz miała cc? Ja też w sumie cieszę, że będę miała cc, jakoś nie rajcuje mnie poród naturalny.

Ael a co przyjedziesz do mnie?:-) No wiem na kogo liczyć mogę i wiem na kogo chciałabym;-)

A przyjadę przyjadę ale postaraj się kochana o dzidziusia to ubranka Ci też przywiozę :-)

Ael a powiedz to staremu moherowi w przychodni to ci odpowie, że niemożliwe no i jakim prawem Ty młoda chorujesz!
łoo to goście będą, trza materac dmuchać:-D

Tak na marginesie ja bym chciała naturalnie bo mnie przeraża to znieczulenie i to cięcie....brrr

Ehh takie młode jesteśmy a tak nas choroby łapią :/

No wiesz ja choruję od 15 roku życia... z tego okresu mam pierwszą diagnozę, ale z opowieści mojej mamy, moje problemy zaczęły się jak miałam 11 lat - bo wtedy skarżyłam się na bóle brzucha... Ale jakoś nie narzekam... czuję się dobrze... tylko wiem, że podczas ciąży może być różnie, bo będę musiała zaprzestać brać leki, co może doprowadzić do pogorszenia mojego stanu zdrowia... ale myślę pozytywnie...

No wiesz ja choruję od 15 roku życia... z tego okresu mam pierwszą diagnozę, ale z opowieści mojej mamy, moje problemy zaczęły się jak miałam 11 lat - bo wtedy skarżyłam się na bóle brzucha... Ale jakoś nie narzekam... czuję się dobrze... tylko wiem, że podczas ciąży może być różnie, bo będę musiała zaprzestać brać leki, co może doprowadzić do pogorszenia mojego stanu zdrowia... ale myślę pozytywnie...

A co Ci kochana dolega?

Dziurko do mnie mohery się nie zbliżają bo zabijam je wzrokiem i mogłyby się narazić na totalny gniew z mojej strony. :p

reklama
Do góry