reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

livastrid mało się udziela ? jak się czujesz? :-)

zaj***
malo to Ty sie udzielasz leniu:-p

witam nowe przyszle mamusie

trina
po co nerwy, wszystko dobrze, fasol juz taki duzy:tak:

Lelek w syropie, znaczy w cukrze. Idz do normalnego dentysty

poniewaz kiedys narzekalam ze jestem stara i polamana napisze co mi sie przydarzylo w nocy ze sr/czw. Obudzilam sie z ogromnym bolem i wrzaskiem rzecz jasna, znowu staw ramienny sobie wedrowke zrobil. Nastawilam go sobie oczywiscie, ale jednak wczoraj wieczorem w sumie w nocy do dyzurnego pojechalam a ten potem mnie na traumatologie wyslal:dry: na szczescie ladny chirurg powiedzial, ze sobie cudownie nastawilam, a chrupie i boli, bo wiadomo...jestem wsciekla prawa reka wylaczona z obiegu a ja musze sie mala zajmowac

reklama
oj tam leniu od razu , Ja po prostu nie mam o czym pisać :-( bo u mnie stara bida , nic nowego.
bunny - hehe mordkę odbić to trzeba tym co nie chcą ze mną umowy podpisać a sami sprzedają usługi za bezcen i przez to uciekają mi klienci :wściekła/y:
@ miała być za 2 dni , nic nie przeczuwając przylazła dzisiaj , dobrze , że weekend wypada taki kiepski pogodowo bo tak to nie lubię na weekend wyjeżdżać nad morze czerwone :-)
livastrid - szalona żeby sama sobie nastawiać, Ja bym w życiu się nie odważyła, powiadasz ze lekarz przystojny był ;-)

jakby Cie tak bolalo to sama bys sobie nastawila, anatazja i nie czekalabys na zadnego lekarza i znieczulenie tym bardziej;-) ja juz mam wprawe w nastawieniu, to nie pierwszy raz w zyciu:laugh2:
lekarz fajny, maz nie chcial mnie samej go gabinetu wpuscic;-)

zaciaz to bedziemy mialy o czy pisac:laugh2::-p:laugh2:

wracaj szybko z wycieczki

Witam wszystkie staraczki :) Czy mogę się przyłączyć??

W sierpniu 2010 roku urodziłam synka a teraz marzy mi się córeczka :) Właśnie zakupiłam testy owulacyjne i zaczynamy z M staranka :) Na razie na luziku, bo jeszcze badania muszę zrobić, ale przyszły miesiąc to już jest nasz :D

Zaciskam kciuki za fasolki dla Wszystkich &&&&&&&&&&&&&&

ja nie wiem kiedy euro wypada, ja z niesportowych, no ale udac sie musi

witaj black,
to syncio zaraz roczek bedzie miec:tak:
powodzenia w starankach teraz tez na synka czy na core czaic sie bedziecie

Dzięki za przywitanie :)
na córeczkę teraz działamy :) ale ja z tych co mają problem z zaciążeniem, więc jak się nie uda przez jakiś czas to wtedy co będzie to będzie oby tylko było :) Przede wszytskim marzyłam o synku, więc i tak jestem szczęśliwa :)

Ja już uciekam na weekend, a wtedy mam problem z zaglądaniem na BB więc życzę udanego wypoczynku weekendowego :)

Pozdrawiam!

hej :)

Livastrid, to niezłe musi:szok:ały być wygibasy w nocy:-D:-D a tak na serio to nieźle się urządziłaś

Anastazja, nie smutaj, bedzie dobrze:tak::tak: Czyli staranka już zaczęte, ze czaicie się na Euro??

My zmykamy zaraz z Igorem do fryzjaera. Czas podciąc końcówki Młodemu:-D:-D

Black-Opal witaj :) I mnie też marzy się teraz dziewczynka :) No ale zobaczymy :) na początek to trzeba zaciążyć:-D

Bunny i w koncu pojechaliście na zakupy??

maly sie buntowac nie bedzie?

ja wika mam nawykowe, nawet spiac moge sobie wybic i tak sie stalo, szalec wcale nie musze, sama moge to w dowolnej chwili zrobic;-). Urzadzilam sie 12 lat temu pilnujac dzieci na wycieczce

Black
, milego weekendu

reklama
maly sie buntowac nie bedzie?

nie wiem, dzisiaj idziemy pierwszy raz, bo do tej pory sama mu trochę ciachałam grzywkę, ale teraz te jego loczki już są we wszystkie strony świata no i trzeba to doprowadzić do porządku :)

to co zrobiłaś pilnując tych dzieciaków??

Do góry