reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki Weteranki...

Zjola udanego urlopu kochana- wyszalej się:))))
Mama my właśnie kupujemy bramę i robimy ogrodzenie , tez m robi sam słupki a potem piaskowcem mój brat obłoży. Narazie nie wiemy jak sie za to zabrać i czytamy wszystkie muratory:)
Lece zaraz do domku bo schody mi się robią, wczoraj do sypialni wchodzilismy po drabinie hahhahaahaa

reklama
jestem wściekła :wściekła/y: jak mam zapomnieć o tym poronieniu i się cieszyć chwilą i znowu zaciążyć jak mam co chwilę małych dzieci od szwagierki jest córka a w weekend będzie roczniak fajny no ale od tygodnia mam depresję bo jedna babka znowu prawiła że jedno to źle i takie tam ku..a myślałam że ją z.....ję a wkurzona chodze cały tydzień i niestety jestem wrogo nastawiona do małych dzieci
a potem moja teściowa stęka że nie może i mi go podrzuca a ja bym najlepiej weszła do łóżka i wyła z rozpaczy... jeszcze pogoda do dupy dzisiaj cały dzień deszcz

Lopop-
a055.gif
a055.gif
a055.gif
a055.gif

mam to samo...dokładnie...
i z dziecmi i z pogodą.......powiem Ci,że praca mnie uratowała przed kocem i wyciem bo inaczej pewnie tak by sie skończyło....
raz jeszcze
a055.gif

Wikula- Ciebie również
h030.gif
...
ehhhh życie..

Zjola- urlopujesz się ????? to przyjemności miłych chwil z mężem
k015.gif

Tymonka - po drabinie do sypialni ;))
c006.gif

my płot bedziemy murować tym tynkiem ozdobnym na bazie żywicy ,żeby woda nie wsiąkała...chciałam kamień ozdobny zewnętrzny przyklejać ale nie bardzo to się chyba komponuje z drewnianymi elementami płotu ...tak więc bedzie jasny tynk z takimi drobinkami jakby małe kamyczki-taki piaseczek..

bikini wywoskowane-jestem gładka i gotowa:))) dzis 5d.c. może w tym cyklu podziałamy..

Mama - jak jestes taka gładka, to na pewno podziałacie, hehehe

tymonka - to dobrze, że wczoraj jakiejś imprezki nie mieliście, bo cięzko by bylo po tej drabinie do sypilani trafić:)

Dzisiaj mąż szykuje mi romantyczną kolacją, tak bez okazji:)) Miłe prawda??!
A jutro rano jedziemy na weekend do rodzinki, będzie, grill, piwko, imprezka i cudowni ludzie, nic mi więcej nie potrzeba, hehe (no prawie nic..)

Jestem nieciężarna,sprawdziłam sikaczem następnym a @ wciąż nie ma...
Robię makaronik z krewetkami,czosnkiem,pomidorkami i gruszką,mniam

amalfi fakt najlepiej pytać lekarzy .Ja o tyle miałam i mam P dr że mi wszystko tłumaczy tylko teraz trafiłam na zołzę :wściekła/y:moja była zajęta już.Nie byłam do crio stymulowana podchodziłam normalnie (przynajmniej miałam) bo stało się jak się stało i d.... ,do ICSI byłam na krótkim protokole encorton,gonal,clexane.luteina i wiele,wiele innych hormonów (moje badania idealne wszystko jak należy mojego M też i jak widać jakaś blokada),bo ja już mam poza sobą ciążę pozamaciczną z naturalnego poczęci po 4 latach starań :-( teraz przez 2 lata i nic, dlatego in vitro podjęliśmy ....jutro akupunktura może pomoże :)

amalfi fakt najlepiej pytać lekarzy .Ja o tyle miałam i mam P dr że mi wszystko tłumaczy tylko teraz trafiłam na zołzę :wściekła/y:moja była zajęta już.Nie byłam do crio stymulowana podchodziłam normalnie (przynajmniej miałam) bo stało się jak się stało i d.... ,do ICSI byłam na krótkim protokole encorton,gonal,clexane.luteina i wiele,wiele innych hormonów (moje badania idealne wszystko jak należy mojego M też i jak widać jakaś blokada),bo ja już mam poza sobą ciążę pozamaciczną z naturalnego poczęci po 4 latach starań :-( teraz przez 2 lata i nic, dlatego in vitro podjęliśmy ....jutro akupunktura może pomoże :)
Hej,też miałam krótki protokół i te same leki.Planujecie 3-cie podejście do In vitro?Mogę zapytać gdzie robiliście?

witam się
poczytam Was troszkę i jak nie zasne to odpiszę... ;]

zuzanka życzę powodzenia z całego serducha! musi sie w końcu udać po takich przejściach
Oliwka ciekawe jak z Tobą.. testy negatywne @ brak hmmm....
wikula miły weekend sie zapowiada:) fajnie masz! :)) miłego..
mama działajcie! ;) pewnie że tak! u mnie za 4dni zaczynają sie dni płodne, narazie sucho wiec nie zaciągam męża do łóżka nawet..wczoraj troszkę się mizialiśmy ale to jeszcze nie to.... może yutro! ;P

Miłego wieczorku for all

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niemożliwe jestem pierwsza:))
wszystkie jeszcze śpicie???
Ale co tam macie weekend to wam wolno, heheh
Amalfi Ty też masz teraz "weekend"???
Miłego dnia wszystkim życze i zmykam:)

reklama
Wikula witaj:)
ja własnie wstałam..i siedzę z koleżanka kawę ,dzieci kończa śniadanko.

u nas pogoda do tak zwanej dooopy więc dzis znowu bedzie dzień na przepękanie;/byle do wieczora....

pozdrawiam ;)

Do góry