reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas nie pada...sasiedzi puszczaja karaoke na caly regulator...a Jula tancuje....oj ciekawy wieczór przed nami

Kanus na przyszłość snip.pl;-)i też bedziesz spałą w nocy

reklama
Madziu dzikeuje Ci kochana....jestes wielka!!! wiedzialam,ze gdzies to sie ustawia,ale nie wiedzialam co i jak:p

Cyprys ja jestem w Toronto ,a dokladnie w miescie od razu przy Mississauga.
A trafilismy tutaj w odwiedziny do mojej mamy....na miesiac czasu,ale jakos tak nam sie poprzesuwalo i jestesmy juz ponad 3...
no i rozwazamy pozostanie tutaj, chociaz sa i za i przeciw, a co w rezultacie bedzie.... to bedzie:)
Teraz jak pisalam chcemy skladac papiery o pobyt, mamy juz prawie cala kase odlozona na to...bo przynam ,ze nie tanie to jest...
a potem bedziemy czeakc, jak nam rozpatrza pozytywnie to super i zaczynam zycie tutaj, jak negatywnie to wsio i wracamy do Polski....
to by bylo w skrocie na tyle:)

Skoro taki ruch w sobotę, to i ja się witam:-)

Niestety Aniu, mimo Twoich dobrych chęci słonko nie dotarło:-(, jesien normalnie:crazy:

Madzienko, na zdrówko, ja chyba te z sie przyłączę z piwkiem, bo przez tą pogodę to nie wiadomo co ze soba zrobic.

Kana, fajnie Wam tam w tej Kanadzie. Miłego długiego wekendu

Kanus na przyszłość snip.pl;-)i też bedziesz spałą w nocy

:eek::confused2::szok: jejku nie wiedziałam,że coś takiego istnieje, ja tez zawsze wchodzę w ostatnich min przed końcem i często ktoś mnie przebije a tu masz:wściekła/y: cwaniaczki:-D teraz ja też ich przechytrzę;-) Dzięki Madzienko OGROMNIASTE!!!:-)

Aniu powodzenia na egzaminie, ja też idę na prawko jak pójdę do pracy, ale hmmm z tym drugim już gorzej...

Ostatnia edycja:
Kochane witam u nas popoludniowa pora:)

Wlasnie wrocilysmy z mama moja i Mari z "ciuszkowych lowow" :)
troszke sobie pozwolilysmy i humorki od razu lepsze:)

A teraz uciekamy na ice coffe:)
buzaiczki:*

Blizniaczku
fajnie fajnie tylko teskno:) z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie;) mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja:)

Madziu dzikeuje Ci kochana....jestes wielka!!! wiedzialam,ze gdzies to sie ustawia,ale nie wiedzialam co i jak:p

:eek::confused2::szok: jejku nie wiedziałam,że coś takiego istnieje, ja tez zawsze wchodzę w ostatnich min przed końcem i często ktoś mnie przebije a tu masz:wściekła/y: cwaniaczki:-D teraz ja też ich przechytrzę;-) Dzięki Madzienko OGROMNIASTE!!!:-)

udanych polowań na all zycze!!!!

Kochane witam u nas popoludniowa pora:)

Wlasnie wrocilysmy z mama moja i Mari z "ciuszkowych lowow" :)
troszke sobie pozwolilysmy i humorki od razu lepsze:)

A teraz uciekamy na ice coffe:)
buzaiczki:*

Blizniaczku
fajnie fajnie tylko teskno:) z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie;) mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja:)

super ż zakupy udane.....

u nas leje:wściekła/y:

reklama
Do góry