reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ileż to kibel może dać człowiekowi radości :-):-)A to teeż :-)
Teraz chyba karma zwraca mi dobre fluidy po nocnej wyprawie na kibel i porannym rzyganku. Dobra wiadomość! Kibel będzie dziś wstawiony i będzie ciepła woda
Juuupi!
Teraz patrzę w lusterko i widzę, że pod oczami popękało mi mnóstwo czerwonych naczynek od tego rzygania...ehh
Idę zmolestować sąsiadkę o kibel na posiedzenie...
zafasolkujęodzaraz
ja dzisiaj postanowiłam zrobić bułki drożdżówki z brzoskwiniamiJuz wymysliłam ze zrobie potrawke chinska.a na deser przecier gruszkowy z brzoskwiniami
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Zafasolkuję...witaj! Nie zniechęcaj się, nie poddawaj...Za pierwszym razem rzadko wychodzi, choć zycze ci z całego serca szybkiego zafasolkowania.
Olcia.tulę mocno, ale wiesz...jeszcze nie mów hop
mag witaj, mam nadzieje, że troszkę odpoczełaś od wszystkich złych mysli.
Ael ..kurna a na mnie to nikt nie czeka..oo..zaraz b edzie foch.;-P
A w ogóle Ty na zafasolkowanie to szczególne szczęście masz i zobaczysz, że ledwo jedno odchowasz i zaraz nastepne sie pojawi.
Fiona korzystaj ze słonka bo u nas to promyków jak na lekarstwo.
Atanku to pewnie przez te mdłości. Nie masz ochoty jeść no a jak mniej jeszc to wiadomo, że troszke schudniesz.
Sil jak mówiłam, jak sie wali to na całego. Przykro mi i mam nadzieję, że szybko naprawisz swój pojazd.
Olcia.tulę mocno, ale wiesz...jeszcze nie mów hop
mag witaj, mam nadzieje, że troszkę odpoczełaś od wszystkich złych mysli.
A w ogóle Ty na zafasolkowanie to szczególne szczęście masz i zobaczysz, że ledwo jedno odchowasz i zaraz nastepne sie pojawi.
Fiona korzystaj ze słonka bo u nas to promyków jak na lekarstwo.
Atanku to pewnie przez te mdłości. Nie masz ochoty jeść no a jak mniej jeszc to wiadomo, że troszke schudniesz.
Sil jak mówiłam, jak sie wali to na całego. Przykro mi i mam nadzieję, że szybko naprawisz swój pojazd.
Ostatnia edycja:
magenta :)
tak spokuj jak narazie poprawil sie na urodziny kupil mi piekny pierscionek wczoraj troche mnie denerwowal bo opowiadalam mu jak w pracy bylo itp jak bylam u takiego kolesia i mial zluzyta prezerwatywe na polce a moj mi dowalil ze moglam sobie zawartosc wziasc i moze by nam dzidzia wyszla wiec troche mu pomarudzilam strzelilam standardowego focha o nic a tak jest kochany odmienilo mu sie troszke od czasu poronieniaMag, miło Cię widzieć. A jak z Twoim, całkiem się uspokoiły jazdy?
ja dzisiaj postanowiłam zrobić bułki drożdżówki z brzoskwiniami![]()
jeszcze nic nie robiłam bezposrednio na drozdzach i troche sie boje ze nie wyrosna
a wiecie co ja znowu schudlam mam sie martwic?? waze juz 85 kg a jakies 3 tyg temu bylo 87 a przestalam wymiotowac wiec jak ?/
)
Bo kochana w przyrodzie są takie prawa, że jeśli mamy drobną nadwagę (znaczy Ty masz drobną ja mam wielgachną) to w ciąży chudniemy, a chudzielce tyją! I przynajmniej w tym względzie jakaś sprawiedliwość jest

Ael dzięki za post wczorajszyskruszony jest jak nie wiem, ale mam go w d.u.p.i.e
Niech teraz płacze ;p 27 tydzień i ciągle mdłosci?
A nie ma za co, ja jestem do pocieszania

Z własnej autopsji wiem, że takie olewanie i posiadanie na te kilka dni faceta w swoim rzyciu świetnie działa otrzeźwiająco na niego.
ileż to kibel może dać człowiekowi radości :-):-)
Booooszzz nawet nie mów, ja mam taką weeenę na kiblu! Szok!
Kupili my do łazienki nowej full wypas kabinę prysznicową, ale ja tak naprawdę marzę tylko o tronie we własnych czterech ścianach i możności skorzystania z niego.
Ale z czym czekać???? Czy ja o czymś nie wiem???
Co do drugiej części Twojej wypowiedzi - No chyba Cię POGIĘŁO!!
To będzie pierwsze i ostatnie nasze dziecko, więcej w przyszłości nie przewiduje, o nieee....
A tak poza tym to nienawidzę swojego faceta....
S
Silmiriel
Gość
Ci Ci ten facet zrobił?? Niedobry on, fe on, be on
reklama
zafasolkujęodzaraz
hahaha ja też nie, to będzie mój pierwszy raz, ale w końcu taki musi byćjeszcze nic nie robiłam bezposrednio na drozdzach i troche sie boje ze nie wyrosna
na cisto drożdżowe chyba nigdy się nie rzucę, nie chcę się pokpić
Podziel się: