reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Roxannka przytulam:***
margerrita dzięki, zabiore Wercie w sobote do sklepu i zobaczymy czy podobają jej się rowerki:))
dobranocka suwaczkowe gratulację :)) wszystkiego naj dla Justynki:-)
strip współczuje takich nocek....ja jakiś czas temu też takie miałam....Wera budziła się co godzinę i od 5 już na nogach, w dzień też nie chciała spać także wiem co przeżywasz tulam:***
Elwirka powodzenia u neurologa
natuś tulam:** oby nastrój szybko się poprawił......może się powtarzam ale kiedyś jak byłam sama, nie miałam rodziny to często chodziłam przygnębiona, miałam pesymistyczne nastawienie do życia a teraz wszystko się zmieniło,,,gdy tylko mam jakieś złe myśli to wystarczy, że spojrze na moje dwa słoneczka i myślę sobie po co się martwić, przecież mam takie cudowne życie, dwie ukochane osoby przy moim boku, kochane siostry, kochających rodziców, wszyscy jesteśmy zdrowi i to jest najważniejsze:-):-)

U mnie nocka dziś kiepściutka, jestem w pracy i ledwo na oczy widzę, literki na monitorze mi sie rozmazują ale coby nie było na bb widzę;-)cięzko do pracy ruszyć ale jak trza to trza:-)
Miłego dnia życzę:-)

reklama
No,to wychodzimy...czarno to widzę,bo kupy nie było z rana...:/
Trzymajcie kciuki,żeby jednak nas przyjął:***

Zaciskam mocno, powodzenia !!!

Emiliab mniam smaczka mi narobiłaś, wczoraj też jadłam grzybki ale prawdziwki w sosiku.
Ika miłej pracy, podobnie jak Ty kiedyś bardzo pesymistycznie myślałam, teraz się dużo zmieniło w moim życiu na lepsze więc mam się z czego cieszyć :-)
Kasia33 dobrze że Pawełek już nie marudził, o i kosiarką się zainteresował, będziesz miała z niego fachmena jak już tak rozpracowywuje sprzęty ogrodnicze :-)
Elwirka super, że się wsypałaś, trzymam kciuki za wizytę, daj znać jak poszło :-)
Oliwka w końcu padła, wiec zabieram się za pracę ;-)

Ostatnia edycja:
roxi tulam i życzę poprawy sytuacji z mężem

strip współczuję i nie mam pojęcia co doradzić ale może faktycznie lejarza zapytać

emiliab fajnie, że nocka przespana i najlepsze życzenia dla męża

Alicja powodzenia i jak się uda to napisz gdzieś instrukcję dokładną

Elwirka no widzisz. i ty się doczekałaś przespanej nocy. powodzenia u neurologa i daj znać co i jak

happy ja to muszę z 2 tyg wyprzedzeniem się umawiać na stronę zdrową. jak dziecko chore to czeka się 1 lub 2 dni

Aga dziś płaczliwa jakaś nie wiem o co chodzi. jakież pare dni było ok a teraz znów maruda. i chyba się w dziąsło drapnęła w miejscu gdzie ząbek powinien być a nie ma ale tak czy siak narazie nie zamierza wychodzić... Idę zaraz z nią na spacer to może jej przejdzie marudzenie. teraz bardzo chce się do kontaktu dostać i ma nerwy jak jej nie pozwalam tam dojść. Dzisiaj w nocy tradycyjnie ładnie spała. wstała o 7:30

happy kciuki zaciśnięte

a dzisiaj w nocy dyżur był mój bo M na nocce był, i co????????????????????? i masakra!!!!!!!!!! (w porównaniu do ncek jak tatuś ma wstawać:p) dwa razy butla w ruch szła, do dna!!!! paranoa jakaś!!!!!! zobaczymy czy znowu dzisiaj tatusiowi w nocy wolne zrobi... jak tak to będę ją wysyłać razem z nim na nocki do pracy, a co? i tak nie będzie mu przeszkadzać b przecież całe noce wtedy spi:dry:
i nie mam nastroju na nic.i już.
beti, kciuki 3mAM!

reklama
Ida Twoja córcia przechodzi skok !!! może rzeczywiście zapakuj z mężem do pracy, Ty się w końcu wyśpisz. Dużo sił, cierpliwości życzę :-) oczywiście tulaski :***
Mamaagusi pewnie Aga ma zły dzionek, trzymam kciuki, żeby po spacerze jej się poprawił :-)

Do góry