reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

No,ja jestem,ale tematyczne nadrabiałam tym razem najpierw.U nas w nocy różnie bywa- od dwóch pobudek do co godzina...a tak juz pięknie spała...nie wiem,co na to poradzić,nic nie skutkuje...
Suwaczkowe gratki dla Justysi i Dobranocki:-)

reklama
łomatko!! ktoś happy uciął posta czy co :szok: to ja tu herbatka, bułeczka z dżemorkiem malinowym, przed kompem zasiadam w miłym podnieceniu coby sobie poczytać a tu takie cipciu tyciu??? strajk głodowy zaraz ogłosze jak nic :-D :rofl: !!!!

to tak na szybko póki młoda nietomna i nie leci do mamusi ;-)

Roxi kochanie przytulam cieplutko :*** przykro mi że tak sie między Wami dzieje :-( ważne że w ogóle coś tam próbujecie, że on chce , szuka jakiegoś porozumienia, to dobry znak, musisz sie Słońce przemóc, przełamać, szczera rozmowa niby banał,a le naprawde odnosi efekty. Trzymam za Was mocno kciuki!

E-lona nie no czad, nie ma jak płacić za usługe z której sie nie skorzystało :baffled:

Dziulka super że rocznica minęła super :-p żona po pizze? o nie ja to bym mojemu leniowi lecieć kazała :-D a co do patelni to mam taką ciężką i sie przydaje podczas dyskusji małżeńskich ale w k[pokoju przy komputerze niestety ino encyklopedia sie nadawała :-p poza tym trzeba mieć w każdym pokoju taki "pr5zekonywacz racji" coby zawsze pod ręką był :-D

Ostatnia edycja:
Alicja ,nie głoduj;))).Po prostu pospałysmy dziś dłużej (co nie znaczy,ze bez przerwy:/),tzn ja pospałam.A teraz do lekarza się powoli szykujemy,więc nie miałam jak spokojnie usiąść i poodpisywać.Obiecuję poprawę ;).Póki co z doskoku wpadam,bo uzaleznienie to uzaleznienie i choc parę słowek wtrącam;)

ufff..znaczy że tak cały czas nie będzie? no to ufff..bo ranek bez wypasionego posta Happy jest rankiem straconym :-) :*

a odnośnie lekarza to coś poważnego czy kontrola? kurcze znowu coś ominęłam, albo niedoczytałam :baffled:

no i młoda mnie dopadła...

Witajcie!
dobranocka gratulacje suwaczkowe dla Justysi
happybeti ja też byłam zawiedziona,czytając twojego megakrótkiego posta:tak:. Ale jesteś usprawiedliwiona;-). Lekarz to z jakiegoś konkretnego powodu?
roxi,natolin tulam mocno:**** Oby dzisiejszy dzień przyniósł poprawę nastroju

U mnie nocka tradycyjnie,czyli spoko luz.Zero wstawania. Pobudka jak zwykle o 5.30.
Dzisiaj małż świętuje ostatnie swoje 30. Prezentu żadnego nie dostanie,bo my sobie nie dajemy. Postawi tylko flaszkę w (a konkretnie po)pracy i tyle.

Na razie kończę,bo Franek mi nie pozwala siedzieć przy kompie: "mama no cho na podłogę;-)"

Tylko kontrola.Odpukać,ale Amelka poza "trzydniówką" i jednym mocnym katarem jeszcze mi nie chorowała:).Ważenie,mierzenie i rozmowa o glutenie:).Uch,jak mi sie nieeee chceee- zawsze straszne kolejki do niego.Nawet,jak idę tuż przed 10tą,bo do tej teoretycznie przyjmuje,to i tak po 11stej wychodzimy.No,ale wole już to,bo przynajmniej jest dokładny i nie "zbywa" rodziców,jak mają jakies pytania,tylko szczegółowo dziecko przebada i wszystko wyjaśnia.

Emilka,doczytałam- HEPI BERZDEJ dla małżyka:)

gratki dla DOBRANOCKI
najlepszego dla męża EMILIAB
HAPPYBETTI daj znać po wizycie
my dospaliśmy jeszcze trochę, czuję się ciut lepiej.
a wiecie co jest najlepsze? że nie pamiętam jak w nocy przenosiłam małego do siebie do łóżka, a musiało tak być, bo obudził się koło mnie ;-)
ALICJA narobiłaś mi ochoty na tę bułkę z dżemem, a nie mam bułki, a pewnie dżemu też nie.
generalnie brak mi od wczoraj apetytu, to jedyny plus tego nastroju

no to dokańczam ;-)

dobranocka gratulejszyny dla Justysi! a tak w ogóle jak Ty sie Słońce czujesz? mam nadzieje, że leżysz i pachniesz ;-)

nat to że nie masz apetytu to żaden plus więc raz dwa do sklepu po bułę :-p uśmiech na twarz i będzie dobrze, bo nie ma powodu do smutania, tylko do radości :tak: ;-) wiem co mówie :* a jak tam Pudzianek po mannie?

Strip oj biedna Ty, kurcze nie mam pojęcia o co może chodzić, a konsultowałaś sie z jakimś lekarzem?

a ja sie dzisiaj biore za odsmoczkowanie - zaczne małej powolutku codziennie odrobine go ucinać. Zobaczymy czy sie uda (jakby co mam drugiego smoka :-D )

Ostatnia edycja:
Strip a może warto byłoby Wojtusia przebadać? Bo to chyba nie do końca jest okej, że dziecko też się nie wysypia. Ja bym to skonsultowała z lekarzem.

reklama
Do góry