margerrita wszystkiego naj dla Patryczka!!:-)
Kania wczoraj wpadłam tylko na chwilunie bo czasu mało....a do tego mała co chwilę się budziła:///a na nocniczek też jeszcze nie sadzamy, planuję jak Werka roczek skończy...coś mi ostatnio tesciowa przebąkiwała że juz pora ale ja jeszcze nie chce,,,nie zdziwiłabym się jakby po cichaczu ją sadzała:///
Dziulka wszsytkiego naj z okazji rocznicy.......milutkiego wieczorku z mężulkiem
mała mi kciuki zacisnięte!!!
Alicja oby te dwa tygodnie minęły Ci ekspresowo:-)
sheeney udanego urlopu!!!:-)
margerrita daj znać jak niuniek na rowerek zareaguje.....też się zastanawiam czy rowerku małej nie kupić coby jeszcze skorzystała sobie troszke
Roxannka szybkiego zakończenia @
Strip oby przeziębionko szybko minęło
Doris na pewno nie zapomnimy.....:-)udanych wakacji!!!
Ida ja też smoczka nie używam ale niestety Werka sobie kciuka upodobało za to więc będe miała większy problem jak ją tego oduczyć:/// dobrze, że Inka nie ssie!
Tak się zastanawiam cały czas jak pogoda będzie taka jak teraz to jaki sens jest wyjazdu nad morze...skoro może być tak, że pogoda nas zmusi do siedzena w domu a tylko pieniądze stracimy....mam nadzieje ze po 15 troszku się pogoda odmieni bo nie wyobrażam sobie, żeby choć na troszkę gdzieś nie wyjechać. Musze oderwać się od pracy, monotonii:///