Heloł.
Ida dziś u mnie też M miał dyżur w nocy i w końcu się chyba wyspałam, mały oczywiście prawie całą noc przespał, podobno do 1 parę razy się budził ale o dziwo ja nic nie słyszałam, rano o 6 wstał więc jest nieźle.
No my niestety smoczkowi ale na początku dostal dlatego że ja poszłam do szpitala i byl u moich rodziców bez cycka beze mnie wiec smoczek poszedl w ruch i tak jakos zostalo, mam nadzieje ze tak jak ze starszym synem z tym tez poradzimy jakos
Natolinko nie można tak długo smutaskować bo jeszcze wejdzie ci to w nawyk i co wtedy
uśmiechnij się prosze :-*
Doris udanej podróży, jak ja bym chciała gdzieś pojechać i odpoczać a tu doooopppaaa.
narazie budowa to nasze wyjazdy
Margarita rowerek jest super bombastyczny, ale cena hmm tez nie najnizsza, niestety zawsze jest tak ze jak juz naprawde jest cos ladnego to kosztuje sporo
Emiliab jak ja lubie grzybki a takie obtoczone w bułce i usmazone hmm pychota, wczoraj mialam zaczac diete i co i co i nici, z budowy wracalismy po 21 i bylismy juz tak glodni ze wpadlismy po drodze na pizze a poniewaz M prowadzil jak uraczylam sie piwkiem
no nic dieta od jutra bo na dzis nic nie przygotowalam i pewnie skoczy sie tak jak wczoraj 

a moj jak 150 wypije to normalnie swieto lasu. Jutro idziemy na kontrole juz koncowa
tego leku co bral i koniec, nie do konca jestem przekonana ze mu pomogl, lepiej troche jest ale szkoda ze juz koniec, ciekawe ile wazy czy w koncu przekroczy choc te 8 kg
Dobranocka suwaczkowe naj naj naj
Roxanka przytulam wiem jak to jest jak nie mozna sie dogadac i jest zle :*
milego dnia a ja zabieram sie za prace, ehh zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce :-)
Ida dziś u mnie też M miał dyżur w nocy i w końcu się chyba wyspałam, mały oczywiście prawie całą noc przespał, podobno do 1 parę razy się budził ale o dziwo ja nic nie słyszałam, rano o 6 wstał więc jest nieźle.
No my niestety smoczkowi ale na początku dostal dlatego że ja poszłam do szpitala i byl u moich rodziców bez cycka beze mnie wiec smoczek poszedl w ruch i tak jakos zostalo, mam nadzieje ze tak jak ze starszym synem z tym tez poradzimy jakos
Natolinko nie można tak długo smutaskować bo jeszcze wejdzie ci to w nawyk i co wtedy

Doris udanej podróży, jak ja bym chciała gdzieś pojechać i odpoczać a tu doooopppaaa.
narazie budowa to nasze wyjazdy
Margarita rowerek jest super bombastyczny, ale cena hmm tez nie najnizsza, niestety zawsze jest tak ze jak juz naprawde jest cos ladnego to kosztuje sporo
Emiliab jak ja lubie grzybki a takie obtoczone w bułce i usmazone hmm pychota, wczoraj mialam zaczac diete i co i co i nici, z budowy wracalismy po 21 i bylismy juz tak glodni ze wpadlismy po drodze na pizze a poniewaz M prowadzil jak uraczylam sie piwkiem
ja mam tak samo narazie biegam i szukam mebli do kuchni bo ceny powalaja mnie z nog a gdzie resztaboszzzzzzzzzzzzzzz, gdzie dawny bb-ruch?!?!?! wlezę wam na ambicję: nie stanowicie aktualnie większego wyzwania wydolniczo-intelektualnego dla Idulcowego łeba i (włażąc w tym miejscu na wasze sumienianie jest to pozytywne, oj nie jest, bo Idulec cofa się w rosfojó
po drugie boszzzzzzzzzz, kiedy ja będę znów miała okazyje produkować takie epopeje tudzież epistoły jak towarzyszka maqc i jej równe?:-(
ale, ale przynoszę wieści z remontowego placa bojó;P szpachlowanie dziś zakończone, jutro "to co tak kocham" i nie mogę się wręcz doczekać sprzątania po "tym co tak kocham" ale patrząc przez różowiaste okólary: bliżej końca już bendziei jeszcze tylko:
- wybór kolorów
- malowanie
- karnisz
- panele
- płyta pod kominek
- kominek i jego montaż
- wykończenie ściany przykominkowej
- montaż sófanych drzwiów
- i pewnie o czymś jeszcze zapomniałam ale jak przeżyję jutrzejszy dzień to przeżyję już wszystko
wiecie ile Miska z drugiej butli wczoraj jeszcze pociungła??? 90ml!!!! w sumie wyszło na to że wypiła ze 330ml jak nic!!!!!!!!!!!
cdn
a moj jak 150 wypije to normalnie swieto lasu. Jutro idziemy na kontrole juz koncowa
Dobranocka suwaczkowe naj naj naj
Roxanka przytulam wiem jak to jest jak nie mozna sie dogadac i jest zle :*
milego dnia a ja zabieram sie za prace, ehh zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce :-)