Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie włożyła do dziuba tylko wzięła do ręki i zasnęła
ja nigdy nie zrozumiem mojego dziecia
ale i tak odpuszczam, to faktycznie nienajlepszy moment, ząbkuje a ja kompletnie nie miałam pojęcia czy to zeby czy brak smoka, spróbuje za dwa miesiace jak Iś skończy roczek. Za to ograniczę jej smoka tylko do spania nocnego i drzemek i nie ma zmiłuj w innych przypadkach marudzenie nie poskutkuje (no chyba ze sie znowu złamie..nie nie dam sie, nie i już)
) :*** 
?
małż mnie na dystans brał, bo inaczej zaczęłabym go dzieciowo napastować już w noc poślubną
za to jak mi sie łaskawie zgodził w styczniu to tak sie postaraliśmy że od razu sie Iś trafiła, szok by porządny 
każdego dnia po odrobince smoczka nam ucinała aż w pewnym momencie smoczek znikł. I spaliśmy trzymając jedynie uchwyt w łapkach :-) ale faktycznie my byliśmy już nieco starsi, bo mówiła że tłumaczyłam nam, że smoczek jest już taki stary i sie niszczy, a każdy dzidziuś ma tylko jednego smoczka i jak kiedy przestajemy być dzidziusiami, stajemy sie duzi (a przecież jesteście już taaacy duzi :-) ) to smoczek już jest niepotrzebny i zaczyna sie "psuć" . wiadomo już po kim mam wyobraźnie 

rowerek rewelacja!!!
jestem szczęśliwa mimo, że przede mną pewnie znów cięzka nocka bo konsekwentnie nie mogę brać jej już na ręce.:-):-):-)