K
koncia
Gość
witam,
u nas w nocy tradycyjnie pobudka o 1,4,7 i koniec spania po 8.
Zaraz go muszę nakarmić, bo od 4 nie jadł, ale jakoś tak ostatnio ma
Wczoraj wciągnął pół słoiczka jabłek Gerbera. Nakupowałam mu też innych owoców i będziemy próbować. Dziś dostanie jabłko z kaszką, żeby się zapchał i zobaczymy czy na kaszkę nie jest uczulony. Bo jak nie na kaszkę, to definitywnie na marchewkę
którą podałam tydzień temu, też z kaszką.
Poza tym, to się martwimy, że młody może mieć astmę :-( dziwnie wciąga powietrze, na początku to wyglądało na zabawę, bo się przy tym śmiał, ale teraz robi to zdecydowanie za często i już się nie cieszy... No i jeśli to będzie prawda, to zwalę na te cholerne szczepionki i sobie nie wybaczę, że szczepiłam tym świństwem
u nas w nocy tradycyjnie pobudka o 1,4,7 i koniec spania po 8.
Zaraz go muszę nakarmić, bo od 4 nie jadł, ale jakoś tak ostatnio ma

Wczoraj wciągnął pół słoiczka jabłek Gerbera. Nakupowałam mu też innych owoców i będziemy próbować. Dziś dostanie jabłko z kaszką, żeby się zapchał i zobaczymy czy na kaszkę nie jest uczulony. Bo jak nie na kaszkę, to definitywnie na marchewkę
którą podałam tydzień temu, też z kaszką.Poza tym, to się martwimy, że młody może mieć astmę :-( dziwnie wciąga powietrze, na początku to wyglądało na zabawę, bo się przy tym śmiał, ale teraz robi to zdecydowanie za często i już się nie cieszy... No i jeśli to będzie prawda, to zwalę na te cholerne szczepionki i sobie nie wybaczę, że szczepiłam tym świństwem

a młody jada teraz tyle, co na opakowaniu zalecają lub mniej...pff może nam się uda wprowadzić w końcu te obiadki, ale jeśli marchew go uczula, to będzie ciężko, bo praktycznie brak obiadków bez marchewki. Kupiłam teraz kurczaka z dynią i ryżem po 4 miesiącu babydream. Oby go po tym brzuch znów nie bolał, ale nie powinien, bo to jest właściwie na kleiku ryżowym. Ale to dopiero wprowadzę jak przetestuję sam kleik, żeby mieć pewność, że go nie uczula. Ehh masakra
ale pedzisz ja dzis "tylko" sniadanie zrobilam poki co