mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Chyba zaraz usnę ze zmęczenie, dawno nie byłam na basenie i widać jak mnie wymęczył. Super było! Teraz już wiem że będziemy częściej chodzić. Łukaszkowi się bardzo podobało. Tak jak mówiłam, woda to chyba jego żywioł. Śmiejemy się z mężem że może zostanie męską wersją Otylii Jędrzejczak 
alicja ja i tak gratuluje podjęcia walki z odrzucaniem smoka. U nas też do spania służy tylko a i tak obawiam się jego odstawiania. Wydaje mi się że to chyba ja muszę być bardziej gotowa psychicznie do tego niż Łukasz..
Mam nadzieję że pójdzie też tak gładko jak z odstawieniem od cyca.. Oby!
No i Ida dobrze pisze jak naszym dzieciom coś dolega to pewnie jeszcze większy stres w nich się wzbudza zabierając to co dla nich bezpieczne itp.
To ja chyba tyle na dziś i idę do wyrka. Dobranoc. Buziaki
alicja ja i tak gratuluje podjęcia walki z odrzucaniem smoka. U nas też do spania służy tylko a i tak obawiam się jego odstawiania. Wydaje mi się że to chyba ja muszę być bardziej gotowa psychicznie do tego niż Łukasz..
Mam nadzieję że pójdzie też tak gładko jak z odstawieniem od cyca.. Oby!
No i Ida dobrze pisze jak naszym dzieciom coś dolega to pewnie jeszcze większy stres w nich się wzbudza zabierając to co dla nich bezpieczne itp.
To ja chyba tyle na dziś i idę do wyrka. Dobranoc. Buziaki