reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ee nie Ael..jeszcze mi się może ten chłop po coś przyda.Dam se z nim rade.Mam też swoje (.)(.)...może nie tak okazałe jak Twoje ale poddusić mogą.

A no i wkurzyliśmy się jeszcze z jednego powodu, to pewnie też jakiś wpływ na kłótnie miało. Baba z PCPR powiedziała nam pare bardzo przykrych słów

Ostatnia edycja:
Fifka- a jest też żurawinka w tabletkach haaa :-D chyba, że na tabsy też masz długie ząbki, albo Cię mdli po nich, to już nie mam pomysłu :-p

Ael- jak to kto? Jaaaa Ciebie :-D

Dziurko- tulę Cię mocno :-* żyjecie w stresie i pewno sprzeczacie się o głupoty :-( weź no ino się psytul do tego nieznośnego aczkolwiek na pewno kochanego chłopa :-D zaraz Was wyślemy na rozmowę i już ;-) A jak zajdziesz, to dopiero się zdziwicie :-D
Mój chłop kiedyś tak stwierdził, że tak się zamartwiam, że jak bym w ciąży w końcu była to i tak bym nie uwierzyła w to he he ;-) może i racji trochę miał, mom jo czasem ciorne myśli :-p ale wierzę w Nas (i Tobie i mnie w końcu MUSI się udać) :-D

ee nie Ael..jeszcze mi się może ten chłop po coś przyda.Dam se z nim rade.Mam też swoje (.)(.)...może nie tak okazałe jak Twoje ale poddusić mogą.

A no i wkurzyliśmy się jeszcze z jednego powodu, to pewnie też jakiś wpływ na kłótnie miało. Baba z PCPR powiedziała nam pare bardzo przykrych słów

Co wam kobita powiedziała? I przestańcie się sprzeczać tylko wskoczyć do łóżka proszę i ładnie się pogodzić.

Ael- jak to kto? Jaaaa Ciebie :-D

Haah kochana ja mogę Ciebie, jeszcze mi podziękujesz :p Wiele osób mi mówi, że oni albo sami przyjdą albo kogoś mi podeślą na nauki w kuchni :-)

Ael, Ty żeś upadła na cycka chyba babo, przeca na CLo mi nie wolno się tegesować z małżem.
A małpa nie baba z PCPR-u do nas z tekstem że takich jak my to jest tysiące, co swoich dzieci nie mogą mieć to przychodzą do nich jak do schroniska. Nosz..kuuu.... Kierowniczki nie było bo by się babka nie pozbierała, ale wybieramy się jutro choćby po to, żeb y powiedzieć P. kierownik jakich ma wspaniałych pracowników

Truskawcia nie mam długich zębów :-D ale ja ej chemii już łykam... 3x1: dziennie dupek, furagin i urospept (3 tabsy na raz) 1x1 Kwas foliowy i nospe... teraz jeszcze 1x1 witamine C XDDD Jak nie będzie efektów dołącze tą żurawinę, ale najpierw to z ginem ustale :tak:

Dziurko ja wiem ze każdy ma kryzysy i gorsze dni, ale tego wiem ze będzie dobrze tylko niech te emocje opadną... zazwyczaj tak jest...

Ael, Ty żeś upadła na cycka chyba babo, przeca na CLo mi nie wolno się tegesować z małżem.
A małpa nie baba z PCPR-u do nas z tekstem że takich jak my to jest tysiące, co swoich dzieci nie mogą mieć to przychodzą do nich jak do schroniska. Nosz..kuuu.... Kierowniczki nie było bo by się babka nie pozbierała, ale wybieramy się jutro choćby po to, żeb y powiedzieć P. kierownik jakich ma wspaniałych pracowników

Nie mów do mnie małpo, ja nie wiedziałam że tak przy clo nie można :p

Ael- he he to może nawzajem będziemy się uczyć :-D skoro umiesz gotować, to dlaczego się tak wzbraniasz przed rozmowami o gotowaniu? :-)

Czemu się wzbraniam? Bo ja wpadam na tysiąc różnych rzeczy i potem chce je przetestować XD. Jak wpadnę w trans to jak najęta o jedzeniu i przepisach gadam.

reklama
Dziurko- to Ci powiem gów|no nie człowiek jak dla mnie z tego babsztyla! Takie rzeczy mówic… io to posprzeczaliście się z małżem? Eee głuptasy :-) bardzo dobrze, wszystko im tam powiedzcie :-D

Fifka- skoro tyle tego łykasz, to jedna tabletka w jedną czy drugą nie robi różnicy he he ;-) ale mądra dziewczynka- zapytaj gina, to nie zaszkodzi na pewno :-)

Ael- no to dawaj, wpadaj w transa :-D rosół na sto sposobów zrób :-D

Do góry