Fifka po prostu czasem jest ciężko, jak każdej z nas.
Wiesz jak chcesz to ja Ci chłopa mogę ustawić raz a porządnie, mocny cios z cyca go trochę zamroczy i ułoży poprawnie klepki w mózgu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fifka po prostu czasem jest ciężko, jak każdej z nas.
ee nie Ael..jeszcze mi się może ten chłop po coś przyda.Dam se z nim rade.Mam też swoje (.)(.)...może nie tak okazałe jak Twoje ale poddusić mogą.
A no i wkurzyliśmy się jeszcze z jednego powodu, to pewnie też jakiś wpływ na kłótnie miało. Baba z PCPR powiedziała nam pare bardzo przykrych słów
Ael- jak to kto? Jaaaa Ciebie![]()
Ael, Ty żeś upadła na cycka chyba babo, przeca na CLo mi nie wolno się tegesować z małżem.
A małpa nie baba z PCPR-u do nas z tekstem że takich jak my to jest tysiące, co swoich dzieci nie mogą mieć to przychodzą do nich jak do schroniska. Nosz..kuuu.... Kierowniczki nie było bo by się babka nie pozbierała, ale wybieramy się jutro choćby po to, żeb y powiedzieć P. kierownik jakich ma wspaniałych pracowników
Ael- he he to może nawzajem będziemy się uczyćskoro umiesz gotować, to dlaczego się tak wzbraniasz przed rozmowami o gotowaniu? :-)