reklama
aniawos
Fanka BB :)
miki też Ci w końcu wysadziło brzucholek:-)
OLA368
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Wooow ależ fajniutki wysyp brzuszków i powiem Wam że jestem pełna podziwu że nieżle sie trzymamy i piekne brzuszki wychodowałyśmy a figurki powiem Wam że mamy niezłe,wszystkie bez wyjątku ;-)
dzoana82
Piękne brzuszki, zgrabne wszystkie.
Ola a Twój malutki, słodki jaki, rzeczywiście nie wygląda na ten etap ciąży:-)
Ja dawno brzuszka nie mierzyłam, ale mam przeczucie, że 100cm już przekroczone, albo prawie. Ostatnio było chyba 95, a to już kilka tyg temu. Muszę znaleźć miarkę;-)
Ola a Twój malutki, słodki jaki, rzeczywiście nie wygląda na ten etap ciąży:-)
Ja dawno brzuszka nie mierzyłam, ale mam przeczucie, że 100cm już przekroczone, albo prawie. Ostatnio było chyba 95, a to już kilka tyg temu. Muszę znaleźć miarkę;-)
aniawos
Ola na prawdę masz malutki brzuszek. Moja kumpelka ma taki, ale jej dziecko ułożyło się z tyłu na nerkach..i niestety ma ciągle z nimi problem, ale lekarz powiedział, że taki urok..ma taką budowę i tyle. U Ciebie też mała chyba gdzieś na plecach leży:-)
reklama
ależ mamy znowuż inwazję brzuszków!! piękne piłeczki macie Lasencje!! ja wieczorem też zrobię se chyba jeszcze pamiątkowe foto z brzuchem to się Wam pokażę
a OLA - wymiatasz!! taki zgrabny malutki brzusio!!
laski, jak Wy to robicie ze w dziewiątym czy nawet ósmym miec. chodzicie w szpilach????
mi by chyba kręgosłup odpadł!!

laski, jak Wy to robicie ze w dziewiątym czy nawet ósmym miec. chodzicie w szpilach????