reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Zadowolona :-) wszystko ok, tak jak chciałam. Malutki minusik to taki że troszkę za mocno mnie pomalowali i niewiem czy tak do mnie pasuje ? ale Pani się uparła że rzadko się zdaża uroda do czerwonej pomadki. Dostałam wszystkie fotki, teraz mam wybrać 7 i przejdą gruntowny retusz ha ha :-D

Sińka przede wszystkim rewelacyjny brzusio...śliczny...
Do tego przepiękna kobietka z Ciebie no i salonik cudnie i gustownie urządzony... Oj dzidzia będzie miała dobrze ;)

Buziole

Oj dziewczynki bardzo dziękuje za milusie komentarze zarówno odnośnie brzuszka jak i salonu:-)
mambusia ogromniasty całusek dla Ciebie,bardzo mi miło choć za piękność to ja się nie uważam:-)
Kasiula tak mam goldenka tak jak Ty a co śmieszne pod kolor domku hihihi, nie żabym specjalnie w barwach szukała ale tak sie trafiło ,że jest kremowa:-D razem z M też uwielbiamy brązy i kremy dlatego nasz calusi domek jest w tych kolorkach prócz pokojów dziewczynek:-)
bebzonik a może pochwalisz się choć jedną foteczką na zamkniętym bo strasznie chciała bym Cię zobaczyć w takiej profesjonalnej sesji:-) sama zawsze o takiej marzyłam ale ostatniecznie siostra mi pstrykała fotki w bieliznie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja mam 176cm i nie mam potrzeby chodzenia w szpilach:-)..sporadycznie mi się zdarza..jak byłam młodsza to chodziłam, właściwie tylko..chociaż czułam się "za wysoka"..potem po urodzeniu Igi było mi wygodniej na płaskim..i tak noga się przyzwyczaiła i jest mi wygodniej..moja mama ciągle biadoli, że zazdrości mi chodzenia w baletkach..bo wysoka, fajnie wygląda..a z jej 164cm w baletkach twierdzi, ze wygląda jak kaczka;-)
ola ja jak widzę dziewczyny w ciąży paradujące po mieście w obleśnych dresach, klapkach i z odrostem do ucha to robi mi się słabo...ble..
No ja z moim wzrostem takim jak Twoja mama to też wyglądam jak kaczka w płaskim obuwiu, dlatego tak bardzo lubię nosić obcasy, najlepiej 12 cm;-) Póki co odstawiłam na półkę do szafy, ale za tydzień na wesele chociaż do kościoła chciałabym w nich pójść;-)
No a chyba właśnie tak powinna wyglądać kobieta w ciąży wg niektórych opinii - coraz częstszych...bo jak ciężarna to już nie wiem "opuszczona" w wyglądzie...Miło, że Wy też macie takie zdanie jak moje w tym temacie;-)
Sińka - fajny salon;-) no a brzusio I KLASA!!:-)

Ja tez straaasznie lubie takie klimaty i kolory jak salon Sińki .Ne mge patrzeć jak w domach dominuja ostre kolory strasznie by na mój nastrój to wpływało a takie pastelowe kolory sa relaksujące bardziej ;-)

Ja na tym etapie ciązy bym chyba nie dała nawet kilku kroków zrobic w szpilkach bo by mnie chyab kręgosłup zwariował i bym później niezłym bólem przypłaciła.Ale tak po za tym bardzo lubie chodzić na wysokim obcasie choc obuwie sportowe też lubie.

A to mój brzuszek na koniec 34 tygodnia.

Brzuszek 34 tydzień.jpg

Kati śliczny brzusio:-)
Ola przyłączam się do grona:-) też nie wyobrażam sobie,że miała bym sie "zapuścić" ot tak dla zadasy bo w ciąży jestem:confused:uważam, że kobieta powinna zawsze dbać o siebie, nawet jak w domu siedzi, głupio by mi było jak miała bym taka rozlazła chodzić przy meżu, nie uczesana, w byle czym....fakt lubie spodnie dresowe po domu nosić bo mi wygodnie ale makijaż i fryzurke zawsze mam zrobione:happy2:
To samo na wyjście z domu, po byle zakupy muszę sie wyszykować, dla niektórych to może dziwne ale inaczej zle się czuje.
Co do obcasów to osobiście nie przepadam, nie czuje sie w nich pewnie i krępuje mnie jak ide i ludzie sie gapią, wtedy nogi plączą mi się okropnie hihihi, no ale dla M zakładam jak wychodzimy, oczywiście nie teraz bo bym sie zabiła chyba:-D

reklama
Do góry