reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola cześć kochana -miłego nadrabiania ;))

Palemka- hahaha-może do tego samego Aqua parku jedziecie co my byliśmy:)))
kiedyś Tom zabrał mnie spontanicznie do Krakowa na 3 dni i własnie w Aqua parku byliśmy wymoczyć szanowne doopki ;))tam jest taki odcinek ze sztucznymi falami-fajnie się pływa ;))
przyjemności:)

reklama
Mamuś hejka!!!!!! Jesteś tu dziś chyba jedną z bardziej wyspanych!!!

Wioluś buziaki!!!!!!!!

Palemka jak ja kocham aquaparki!!!!!! I marzę o tym krakowskim, ale najbardziej marzy mi się TROPICAL ISLAND pod Berlinem i najdalej za 2 lata tam pojadę hehe :))) Mocz się mocz! I dobrze, że Ci już lepiej - ale rozumiem, co wczoraj przeżyłaś....A z Sol udało Ci się skontaktować?

U mnie akcja sprzątanie, bo jutro właścicielka przychodzi na kontrolę stanu mieszkania - także BOOGIE łączę się z Tobą w bólu - wiem jak to jest wynajmować mieszkanie i mieć jakąś babkę nad sobą!

mama, palemko witojta:-)
made bardzo sie ciesze ze wszystko si i ze Zygmunt juz lezy glowka w dol:-)
rureczko:-)swietne wiadomosci. teraz tylko tekac az pechole podrosna i popekaja
mama, mloda sliczne pazury ja nie umiem takich dochodowac
lilus:-* dla ciebie
kocurku tesknie za toba , mam nadzieje ze juz niedlugo wrocisz do nas
just wspolczuje, szkoda twoich nerwow na babe. a swoja droga mysle podobnie do ciebie ze jak dziewczyny urodza to watek sie rozpadnie bo nie bedzie mial kto pisac
jos super atrakcje mieliscie. mam nadzieje ze Poldus spal spokojnie..

Lil ale ja jeszcze najchetniej poszłabym spać
f050.gif
.
f020.gif

no i niezazdroszczę wizytacji...pamietam jak studiowałam i wynajmowałam...jak przyjeżdżała wizytacja to był dziki szał sprzątania a pani ze szminką na zębach przechadzała sie potem i wykonywała test niczym białej rękawiczki-wrrr

Wiola -dzięki ;)

a wiecie co-wczoraj szefowa się przede mną na maxa otworzyła:)))zrobiłam Jej zabieg na twarz i peeling całego ciała -była tylko w majtasach jednorazowych...masowałam Ją po czyczkach ;)))))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry. Zimno :( normalnie jesień :| miałam iść do apteki po pregnyl, ale tak wieje chłodem, że z łóżka się wyjść nie chce :((

Życzę dziewczynki miłego dnia :))

wlasnie w piecu rozpalilam, mam zamiar tylko smieci popalic ale i tak w sierpniu ogrzewanie uruchamiac to jakies przegiecie. w domu mam 20 stopni a za oknem 10. jesien

Hehe Mamuś! Aż mnie czyczki zaswędziały!!!!!!!!:-D

Rureczka a mąż z Tobą zostaje w łożeczku? ;-)

Wioluś ogrzewanie już włączyłaś!!!!!!! Hehe! Dobre! Ja dziś chodzę w sweterku i mi przyjemnie - tylko faktycznie spać się chce!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry