mademoiselle
Fanka BB :)
Jestem :-))))
Kochane, na początek muszę się usprawiedliwić: PADAŁ DESZCZ
A jak pada deszcz, to made nie ma internetu 

)))))
USG nie było, ale dottore szyjkę wymacał jak potrzeba, zachwycony jak zwykle, serduszko bije jak Dzwon Zygmunta, Maluszek już upadł na głowę :-)))) Badania wzorowe, nic tylko się dalej lansować
Na te kłucia kazał zażywać NO-SPĘ dwa razy dziennie, prawdopodobnie Maluch jakiś tam sobie nerw upatrzył, poza tym - rewelacja. Następna wizyta za 3 tygodnie, no chyba, żeby ;-))))
Chciałam wszystkim Wam bardzo podziękować za kciuki, za pamięć i w ogóle.... Ogromne buziaki, dla każdej Kobitki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Kochane, na początek muszę się usprawiedliwić: PADAŁ DESZCZ
A jak pada deszcz, to made nie ma internetu 

)))))USG nie było, ale dottore szyjkę wymacał jak potrzeba, zachwycony jak zwykle, serduszko bije jak Dzwon Zygmunta, Maluszek już upadł na głowę :-)))) Badania wzorowe, nic tylko się dalej lansować
Na te kłucia kazał zażywać NO-SPĘ dwa razy dziennie, prawdopodobnie Maluch jakiś tam sobie nerw upatrzył, poza tym - rewelacja. Następna wizyta za 3 tygodnie, no chyba, żeby ;-)))) Chciałam wszystkim Wam bardzo podziękować za kciuki, za pamięć i w ogóle.... Ogromne buziaki, dla każdej Kobitki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Ostatnia edycja:
dobrze przeczytać o tym Zygmuncie
wiem, że reszta babeczek będzie, ale pusto się zrobi 
trampek i bluzek w pasiaka nigdy dość i we wszystkich kolorach