• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie już zaczyna się śluzik płodny...strasznie wcześnie ale doktor wczoraj mówił,że już widać śluz na usg:)
Jutro mam nadzieję znowu usłyszeć dobre wieści,tzn,że prolaktyna ok i że pęcherzyk rośnie:)
Lecę spać,papapa

reklama
Rurka a Ty kochana wstawisz mi pazurki ;))

Młoda poczekam może Rurka mi wstawi bo czasem też korzystałam z Jej dobroci ;)

NO i Rureczka-gratki nadchodzącej owulki i życze bliźniaków;)

Oliwka-&&&&&&&&&&&&&& za wynik prl:)

Młoda -ładne pazurki:))
i kolorek spokojny:) ja mam takie ...drapieżne :-D:-D:-D

Wysłałam do Rureczki-jak zje to wstawi :) więc musimy cierpliwie poczekac :)

MADE ???????????????????????????

hejka

ale mialam do nadrobienia znow :)

marcepanek, syneczki2 : GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

made : jak wizyta ????????????????????????????????

mama : zazdroszcze piwa :) mniaaam Pij pij bo niedlugo bedziesz miala szlaban na ponad rok :)

mloda : super pazurki i reszta fotek rafalkowo-karuzelowych tez :)

rurka : super ze wizyta udana, no widzisz - nie jestes zepsuta ;) &&&&&&&&&&&&&&& !!!!!

oliwka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
super zakupy :)))) dobry maz, trzymaj go przy sobie - trzyyymaj ;)

kinga : mega &&&&&&&&&&&&& ! odliczamy 10 dni teraz :)

just : helol :) remik jak zwykle niesamowity :) i ta koszulka !!! mmmm ;))))

U mnie ok, po poludniu soie troche nachodzilam. Pojechalismy z malym na ferme zamek. Super zabawa, masa zwierzakow : rozne kozy owce, konie, kuce, osly, przejazdzka na wozie prowadzonym przez osla, krowy swinie, , kury gesi kaczki i kaczuszki...kroliki swinki morskie, ZOLWIE no dluuuugo by pisac :) do tego pokaz zycia " z 19 wieku" ( na to byl za maly, co mu po tym jak sie wyrabialo malso, ale ogolnie super atrakcje, tylko Rycerza - przebtranego pana na galaopujacym koniu sie Poldus tchorzyk wystrazszyl :((((((((((((( Splakal nam sie, a pozniej wyjasnial z epan mial zla maske, ze zakryl oczy ... Biedne dziecie :((((((((((((
ale poz atym incydentem dzien super :)

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::growl::growl::growl::realmad::realmad::realmad::realmad:

ALE MNIE TE BABSKO WSTRĘTNE WKUR....A!!!!!!

WARIATKA NA MNIE SIĘ POSKARŻYŁA CÓRCE(WŁAŚCICIELCE), ŻE MÓJ TATA TU BYŁ!!!!! Z JAKIM DNEM MUSZĘ SIĘ CODZIENNIE MIAJĆ TO GŁOWA MAŁA.....

Ciotki się lansują...kurka a pogody niby nie ma za dobrej...chyba sobie pokupywały podomki ocieplane,tudzież przeciwdeszczowe:))))

hehe dobre :;))) u mnie slonko wiec ja usprawiedliwiona :)

just chcemy remika !! Chcemy remika :-d:-d

Własnie zapukała sąsiadka dają dla małego kurteczke czapeczke i ogrodniczki ;-):-)A kilka dni wczesniej znajoma mamy przyniosła karton i reklamowke ciuszków dla Rafika.
Z czego połowa jest niesety za mała ;/

fajnie , ze masz takie dobre dusze przy sobie :)
sliczne pazurki !

slodziak !! :)

Jestem. Bardzo zadowolona.

Owulacja JEST, pani doktor powiedziała, że piękna i książkowa, i że testy z allegro i niektóre z apteki są do d*** i dlatego mi nie pokazuje. Mam 2 pęcherzyki jeden 15x16 mm drugi 17x16 mm. Pękają przy 18x18 mm, więc umówiłyśmy się na piątek, wypisała mi receptę na pregnyl i w pt po usg będzie zastrzyk, wtedy dunga dunga i mam nadzieję upragniona ciąża :)))))))))))))))))))))))))))

no coz , a nie mowilam ;)))
tak to jeszt z tymi testami :/ lepsze naturalne metody , duzo sexu i luz :)
nie ma co kasy wydawac i sie jeszcze dolowac przez to :(
super trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))

Jos hej widze fajny udany dzionek :)

ide robic brwi :)

reklama
Just- no kurka siwa co za babsztyl@#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()!!!!!
a025.gif
a025.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry