• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młoda wróci..czasem trzeba poczekac do następnego posta ..

Just- bardzo chętnie bym pokazała pazurka ,ale ja nie umiem wstawiac:sorry:zawsze wysyłam Pysi i Ona mi wstawia,ale teraz Jej nie ma to lipa-może jutro bedzie na bb to Jej wyśle..

maseczka zmyta-skóra napita :))

Mamita jeśli chcesz mozesz mi wysłać ;-) ja Ci wstawie :-D
normalnie mi uciekł.

A to moje :-D P100811_18.29.jpg

Jestem. Bardzo zadowolona.

Owulacja JEST, pani doktor powiedziała, że piękna i książkowa, i że testy z allegro i niektóre z apteki są do d*** i dlatego mi nie pokazuje. Mam 2 pęcherzyki jeden 15x16 mm drugi 17x16 mm. Pękają przy 18x18 mm, więc umówiłyśmy się na piątek, wypisała mi receptę na pregnyl i w pt po usg będzie zastrzyk, wtedy dunga dunga i mam nadzieję upragniona ciąża :)))))))))))))))))))))))))))

Jestem. Bardzo zadowolona.

Owulacja JEST, pani doktor powiedziała, że piękna i książkowa, i że testy z allegro i niektóre z apteki są do d*** i dlatego mi nie pokazuje. Mam 2 pęcherzyki jeden 15x16 mm drugi 17x16 mm. Pękają przy 18x18 mm, więc umówiłyśmy się na piątek, wypisała mi receptę na pregnyl i w pt po usg będzie zastrzyk, wtedy dunga dunga i mam nadzieję upragniona ciąża :)))))))))))))))))))))))))))

Hmmm...A NIE MÓWIŁAM???? Gratki:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry