reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama : piekne pazurki!!!! mowie o ksztalcie :) kolorek zreszta TEZ :)

made : super ze wszystko ok!!!! tak trzymac! poldusia ucaluje jutro... Spi teraz, oby sie nie budzil w nocy
podejrzewam ze sny dzis beda zwiazane z ryczerem na koniu i maska :)))))

just : olej babsko i tyle... a na dluzsza mete rozgladaj sie za kawalerka tylko dla was 2 :)
ps. do kiedy masz TU kontrakt ???

reklama
Jos wiesz, to jest na bliżej nie określony czas, była inna umowa, co do czasu mieszkania z tą kobietą... ale wszystko sie tak układa, że nie wiem jak długo to jeszcze potrwa :wściekła/y:

uciekam spać, bo już ledwo widzę na oczęta, DOBREJ NOCY życzę Wam moje drogie :*

Ostatnia edycja:
kurka siwa nie umiałam sie zalogowac .. Bo zamiast wpisac hasło normalnie to ja se właczyłam CAPS LOCKA he ale gapa ze mnie :-D

Byłam na solarium wygrzałam pupe :-D bo u nas strasznie zimno ...
A teraz uciakam :**

Just
co za babsko !*&*(^^&^&^&(^(^*(^eh .
Mamita pazurki bomba !!;*
Made super ze wszystko ok ;** to mówisz ze bedzie ZYgmunt ta? :-D
Dobranoc;**

Ostatnia edycja:
Mama sliczne pazurki :)

Made super , ze na kontroli wszystko oki :) maly Zygi hehe slodko :)

Jos Poldus napewno bedzie dobrze spal :)

Just no co za babsko :/ masz gdzie mieszkac i to najwazniejsze , bo na spokojnie mozesz sobie szukac czegos tylko dla waszej dwojeczki :)

Mloda humorek po solarce napewno lepszy :)

dobrej nocki !! :)

PIERWSZA :-D:-D :tak::tak::tak::cool::cool::cool::cool2::cool2:

Asionek oj tek lepszy :-D

he własnie mowia w tv ze nie daleko mnie 20km odemnie w szpitalu bedą porody na wesoło. Tlen rozwesalający. BEdziemy odczuwać ulge :-D :-D

Dzień dobry!!!!!!! Tak szybko doczytałam co się wczoraj działo, ale Maciuś skutecznie mi przeszkadza odpisać, więc tylko pędem tak:

Przede wszystkim buziaki dla wszystkich, których nie wymienię!!!!

Palemko nasza najsłodsza - mam nadzieję, że dziś humor trochę lepszy? Jak się czujesz???

Mama ależ super paznokcie!!!!!!!!!!

Made no takie pozytywne wizyty to miód na serce!!!!!!! Super!!!!!!!!

Rureczka tak czułam, że te testy na Ciebie nie działają!!!!!!! Wywal je i działaj kochana!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&

Na razie niestety muszę kończyć, ale jeszcze wrócę hehe :-D

lil, mlodam - czesc ;-)

lilku - no lepsiejszy dzis, poprostu jak zobaczyłam jej brzuch, a potem dowiedziałam się, że ma taki sam termin jak ja....:( to aż mnie ścisnęło, wyobraziłam sobie, że ja teraz mogłabym tak wyglądać ... ale .... nic z tego ... :(
ale już lepiej ....:tak:

jestem i ja ...
k060.gif
zaspałam dziś -obudziłam się przed 8 i szybko dzieci do przedszkola szykować-śniadanie mają o 8.15 więc rzutem na tasmę zdążyliśmy
k010.gif

teraz łapie oddech przy kawie ;))

Jos -ja mam taki kształt paznokci odkąd pamietam -zawsze robiłam na kwadratowo:)
i dzięki:*

Made dziekować ;)) hybrydowy manicure robi się na swoich paznokciach a ja mam całkiem spore swoje więc i efekt jest
k055.gif

Asionek -dzięki ;))
Młoda- Twoje pazurki też si ;)

Lil- witam babeczko:)
jutro wizyta ;)))
no i dziękować ;))))

Palemko i ja tulę ..wiem jak to boli......

witam wszystkie babeczki-pranie sie pierze czas na sniadanko..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry