reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam
Chciałam was tylko prosić o & . Dziś za godz. lecę do gina i się okaże co to się dzieje. Badanie moczu w/g mnie wyszło ok, ale zobaczymy co lekarz na to

reklama
wiolka i co wyczarowałaś na obiad ? Ja w koncu zrobiłam piers zwyczajnie w bułce tartej, tylko ja zawsze dodaje curry, mizerie tak jak mówiłam, a zamiast ziemnioków ( bo mi sie obierac nie chciało hehe :) ) fasolke szparagową na masełku .... a teraz ide na działke się poopalać, no i kawa i napoleonka ;) opczywiscie waga ani drgnie, nadal tylko 48 kg :( !!!
20p4p5u.gif
avatar___winkey_cake_by_firstfear.gif
lemon_pie_by_Pixeldix.gif

Ostatnia edycja:
Agapa &&&

Just nieciekawa sytuacja... wiem, że człowiek chciałby być niezależny i samodzielny, ale Asionek ma rację, 700 zł to bardzo dużo za pokój. U nas w mieście za takie pieniądze są kawalerki, ba nawet 2 pokoje do wynajęcia!

teraz to już prawdziwa porażka :no: rozmawiałam z mamą o tej całej sytuacji i mama stwierdziła, że jedynym normalnym wyjściem z sytuacji jakie ona widzi jest wyprowadzka z Gdyni do rodzinnego miasta :szok: po 5 latach wrócić do tej dziury, to moja osobista wielka PORAŻKA :no2::hmm:

kurcze wiem co czujesz , to tak jakbym ja miala teraz do mamy wracac ... ehhh
moze szukaj czegos innego ?? i jak sie nie uda to pomyslisz nad wyjazdem ??

Witam
Chciałam was tylko prosić o & . Dziś za godz. lecę do gina i się okaże co to się dzieje. Badanie moczu w/g mnie wyszło ok, ale zobaczymy co lekarz na to

mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !! napewno bedzie dobrze :)

Palemka mozesz zabrac troche kilosow odemnie ;))

DZIEWCZYNY!!!!!!!

MAM WIEŚCI OD kOCURKA :tak:

Kocurek był dzisiaj na badaniach prenatalnych, Maleńka Czarna ma tachykardię i zbyt szybko bijące serduszko, rozmiarowo to u dziewczyn jest 33 tydzień, a KTG wykazało całkiem regularne skurcze, ale wypuścili dziewczyny, bo serduszko się uspokoiło, jutro kolejna wizyta u lekarza prowadzącego i będzie coś więcej wiadomo. Kocurek pozdrawia koleżanki :happy2:

reklama
Jestem na chwilkę.
Miałam straszną noc,ranek i popołudnie.
Mąż wczoraj mi powiedział,że w związku z całym bajzlem w naszym życiu powinniśmy wstrzymać się ze starankami.
Remont szlag trafił,nasz pewny w 1000% facet,który miał pilnować i zarządzać pracami ma inne zajęcia i nie ma go...Mam dom bez podłóg i ścian.Zostaliśmy bezdomni...musimy wynająć mieszkanie na dłużej.Remont odwołany,nie skończymy nic...zostały raty kredytu do zapłacenia.Niestety nie stać nas na wynajęcie ''normalnej'' ekipy.
Prolaktyna b. wysoka,męża wyniki do dupy.Nie mam co liczyć na fasolkę.
Jesteśmy zdołowani na maksa,każde czym innym.
Siedzę ze łzami w oczach i żyć mi się nie chce.
Napisałam do administratora z prośbą o usunięcie mojego konta.
Pozdrawiam wszystkie,pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry